FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-1

Se face lumină în scandalul dintre MApN şi Gigi Becali? » Nocturna o poate readuce pe Steaua în Ghencea

Aşa arată azi gazonul de pe Ghencea Foto: MApN +3   FOTO
Aşa arată azi gazonul de pe Ghencea Foto: MApN

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 21:08

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre disensiunile dintre clubul său şi Ministerul Apărării Naţionale în ceea ce priveşte stadionul din Bulevardul Ghencea, casa Stelei din ultimii 35 de ani. În galeria foto de mai jos poţi vedea imagini cum arată acum arena roş-albaştrilor!

"Pe mine mă costa stadionul două milioane, Dinamo nu plăteşte nimic către Interne. Ei au fost într-o relaţie strînsă de zeci de ani cu Ministerul de Interne. La mine a fost MApN un tată care bătea copilul. Şi copilul învăţa, mergea la olimpiadă, cîştiga olimpiada la matematică, lua note mari, şi Ministerul îl bătea. Acum l-a şi gonit de acasă, chiar dacă lua note mari. Acum dacă a făcut bani, l-a chemat înapoi acasă.

Le răspund: tăticule, am făcut bani, dar nu ţi-i dau ţie. Nu am să îţi dau aşa de mulţi bani cum zici tu. Vrei să mă hinghereşti, să mă ciuguleşti, dar nu o să îţi dau bani. Cred că nu sînt sănătoşi la cap, de unde scot ei 600.000 de euro? Ei oare au habar ce înseamnă 600.000 de euro? Ei aud sumele la mine şi spun că e o nimica toată. Dacă eu le las nocturna în proprietate şi celelalte bunuri, vor fi de acord să compensăm?", a spus Gigi Becali la GSP TV.

CITEŞTE ŞI: Invitaţie » CSA cheamă STEAUA înapoi în Ghencea » "Gazonul e bun de joc"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
mihnea80
mihnea80  •  03 Octombrie 2011, 23:49

poza aia cu gazonul pare facuta in photoshop.

huhuruz77
huhuruz77  •  03 Octombrie 2011, 22:44

Ciobanul vrea altceva : vrea GRATIS ! s-a saturat sa-i imbuibe pe nenorocitii de generali care l-au jecmanit ani intregi ! aici ii dau dreptate ! Altfel, nu am idee ce se afla in spatele acestor discutii, dar un singur lucru e limpede : Steaua nu poate juca de nebuna prin toate orasele, e ca si cum ar juca numai in deplasare :)) Probabil la anul vor reveni in Ghencea, anul asta e cam tarziu, pararea mea...

the_cezar
the_cezar  •  03 Octombrie 2011, 22:08
Postat de neaga1900 pe 03 Octombrie 2011, 20:48

Eu una sunt dispusa sa dau ceva din putinul meu pentru a aduce echipa acasa! Ceva amatori ???Sa facem o cheta : spunem ca suntem 7-8 milioane de stelisti ...pai cu un sms cu doar 40 de centi plus cota operatorului telefonic si aducem echipa acasa!

7-8 milioane....daca s-ar initia o asemenea treaba,ar dona 7-8 mii de persoane...cap ai,minte ce-ti mai trebuie?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează