FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se gîndesc serios la cupele europene » Sorin Cârţu a dezvăluit numele jucătorului pe care şi-l doreşte: "Ar fi ca o mănuşă pentru noi"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 16:07

CS U Craiova s-a reunit astăzi, iar antrenorul oltenilor Sorin Cârţu a vorbit despre jucătorul pe care şi-l doreşte pentru a mări forţa echipei sale.
"Toată lumea îşi doreşte să îmbunătăţim performanţele pe care le-am avut sau măcar să le menţinem. Pe noi nu ne-a interesat ce au făcut ceilalţi înainte să venim noi. Chanturia ne-a interesat de prima dată. N-am vrut să-i dăm numele, dar s-a aflat cît de cît. Şi ne interesează în continuare.

Ar fi ca o mănuşă pentru noi. Avem jucători care se pretează la calităţile lui. Ar fi un transfer care ar da reuşite. E mai dificil pentru că e un jucător foarte bine plătit de Verona. Să vedem dacă vom avea aceleaşi şanse ca şi CFR-ul", a spus Cârţu pentru Dolce Sport.

Chanturia a revenit la CFR Cluj de la Verona în toamna anului trecut sub formă de împrumut, după ce şi sezonul trecut evoluase pentru formaţia ardeleană tot ca jucător împrumutat.

7 meciuri a bifat Giorgi Chanturia pentru CFR Cluj în Liga 1 în acest sezon

21 de ani are atacantul dorit de olteni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ipsilante
ipsilante  •  05 Ianuarie 2015, 22:29

Poate ar fi mai nimerit si mai la indemana, ca bani, sa fie adus Teixeira. Chanturia e si scump are si salariu urias iar Verona nu-l cedeaza decat imprumut. Cartu il vrea dar intrebarea este daca financiar ni-l si permitem. FORZA STIINTA!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Ianuarie 2015, 17:31

...vom fi iarasi ce am fost ...si mai mult decat atat ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează