FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se ia de Dică?! Doi jucători titularizați de antrenorul FCSB sunt criticați dur de un oficial al roș-albaștrilor: "Lenți și previzibili"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 12:10

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a criticat tactica echipei în meciul cu Astra, 0-1.

Fostul portar a fost deranjat de faptul că antrenorul Nicolae Dică a mizat la mijloc pe Ovidiu Popescu și Dragoș Nedelcu, ținându-i pe bancă pe Kamer Qaka și Olimpu Moruțan, jucători aduși în această vară.

"M-a surprins că nu a început Dică meciul cu Moruțan și cu Qaka. Ei sunt doi jucători tehnici și cu o viteză mai bună decât Ovidiu Popescu și Nedelcu, care mi se par previzibili și lenți", a declarat Helmtuh Duckadam la TV Digi Sport.

Qaka, 23 de ani, și Moruțan, 19, au intrat la pauza meciului Astra - FCSB, înlocuindu-i pe Florinel Coman, respectiv Dragoș Nedelcu.

Citește și: Florinel Coman desființat de conducerea FCSB: "Nu vrea să fie fotbalist"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
683310131814455
Efimov Cristian  •  25 Iulie 2018, 18:30

Steaua nu are joc bun la mijloc asta e problema, iar singura concluzie atunci cand ai mijlcasi buni si jocul nu merge asta ca antrenorul nu este bun... Dica din pacate nu e nici macar antrenot de liga 1 dar ce sa mai vb ca el sa fie antrenor de steaua....Din cauza lui sa peirdut campionatul anul trecut, nu a stiut ca gestioneze vestiarul, a intrat in certuri cu Budescu, cu Alibec...El trebuia sa aiba relatii bune cu acesti jucatori, dar din pacate orgoliul lui a fost mai mare decat interesele echipei si bucuria suporterilor.... Si in jocul cu astra tot vina lui, Dukadam are dreptate, ii tii pe banca pe morutan si qaka si il bagi pe ovidiu popescu, care nu leaga 2 pase. Si el si popescu ar trebui sa meage la liga a II a ca acolo le este locul acum....Eu zic ca steaua cu dica antrenot nu se califica anul asta in grupe.. Mai ales daca pintilii nu poate juca la mijloc.. texeira e bun dar batran, nu poate face totul singura iar cea mai mare greseala de anul asta a fost vanzarea lui dubescu. Becali nu statea in 2.5 jumate la dat doar ptr ca dica nu a insistat ca el sa ramana... e vai de capul nostru cu dica antrenor.

939271716140965
Manu Ion  •  25 Iulie 2018, 15:14

Luati antrenor si defilati prin campionat.Dica e parallel la fcsb cu aceasta meserie. Cu el antrenor sigur aveti un singur obiectiv: CEL MULT LOCUL DOI !

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  25 Iulie 2018, 13:37
Postat de hitman222 pe 25 Iulie 2018, 13:19

Un fel de bagator de seamă nea helmut.

Un fel de, tu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează