FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERTORIAL

Se impune Craiova la primul meci fără Pițurcă? Cotă 60 pentru încă o victorie cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 07:30

CS Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș se vor întâlni vineri, de la ora 20:00, într-un meci contând pentru etapa a 23-a, prima din 2020.  

Medieșenii au bifat trei transferuri tari în această pauză de iarnă: Ioan Hora (FCSB), Gabriel Moura (Dinamo) și Mihai Butean (CFR Cluj). În plus, au reușit să-l păstreze și pe Edi Iordănescu, dorit chiar de Craiova. 

Oltenii s-au despărțit de Victor Pițurcă și, din lipsă de opțiuni, au apelat din nou la Corneliu Papură. Craiova a dominat fără emoții meciurile directe cu Gaz Metan de pe teren propriu. Din patru confruntări, s-a impus în trei dintre ele, de fiecare dată la 0, și a mai obținut o remiză. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 60 pentru victoria Universității! (detalii AICI!) 

  • Craiova vine după patru victorii consecutive pe teren propriu; 
  • Gaz Metan n-a obținut nici măcar o victorie în cele patru jocuri amicale, marcând un singur gol; 
  • Oltenii au pierdut numai două partide acasă, 0-1 cu FCSB și cu Sepsi; 
  • Craiova a înscris 12 goluri în ultimele 4 partide acasă. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria Craiovei a fost mărită la 60, în loc de 1.95. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează