FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Se încinge derby-ul! Becali pregătește indirect transferurile a doi olteni: "Poate vine oferta pentru ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 11:24

Gigi Becali a explicat de ce vorbește atât de mult în ultima vreme despre transferurile lui Alexandru Mitriță și Nicușor Bancu de la CSU Craiova, deși duminică e meciul direct dintre FCSB și olteni.

"I-am lăudat pe Mitriță și Bancu pentru că sunt cei mai buni jucători români din campionat. Eu vorbesc din punctul de vedere al omului de afaceri, nu al specialistului. Eu am făcut un lucru bun pentru Craiova. După declarațiile mele pot veni oferte din străinătate de 4-5 milioane pe jucători. Eu fac un bine clubului din Craiova", a declarat Becali la Pro X.

"Suntem favoriți cu Craiova"

Patronul lui FCSB e optimist înaintea meciului de duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe  GSP.ro.

"Istoria și statistica spun că noi suntem favoriți cu Craiova. Avem o problemă în apărare, dar vom folosi ce avem. Cred că Filip va juca fundaș central. Dacă avem o echipă valoroasă, jucătorii adverși nu ar trebui să ajungă în apărarea noastră.

Azi o să vorbesc cu Dică să văd cum gândește acest meci. Probabil va merge mai mult pe experiență. Moruțan cu siguranță va juca, dar cred că o va face în repriza secundă", a adăugat Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  18 Octombrie 2018, 15:04

Ca in mai toate meciurile directe, fcsb va castiga fara probleme la craiova. Oltenii au devenit un fel de botosani sau viitorul, atunci cand joaca impotriva echipei infractorului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează