FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI2, DOLCE2, LOOK, GSP.RO

Se încinge finalul de campionat! Amenințări între FCSB și CSU: "Reghecampf ne-a transmis că ne va rupe picioarele!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 14:33

Gheorghe Mulțescu se arată îngrijorat înaintea partidei din ultima etapă a sezonului dintre FCSB și CSU Craiova.

Tehnicianul oltenilor susține că Laurențiu Reghecampf i-a transmis un mesaj conform căruia va pune un jucător să le rupă picioarele lui Ivan și Băluță.

"Suntem în faţa unor meciuri foarte grele, ultimele sunt cele mai grele. FCSB este un adversar de tradiţie al Craiovei. Ne ducem să jucăm cât putem de bine cu lotul pe care-l avem la dispoziţie şi să luăm punct sau puncte.

Faţă de meciul cu Viitorul, revin după accidentări Băluţă, Briceag şi Kelici şi avem speranţe că vom alinia un prim "11" competitiv. Strategia o facem împreună cu patronatul şi ţinem cont de spiritul Craiovei.

Sunt îngrijorat în privinţa durităţilor care ar putea exista, fiindcă gazdele îşi joacă şansele la titlu. Antrenorul lor a transmis un mesaj că va pune un jucător să le rupă picioarele lui Ivan şi lui Băluţă. Oricum, la ultimul meci aţi văzut ce lovitură a primit în cap Andrei Ivan de la Bălaşa sau la jocul anterior ce talpă a pus Ovidiu Popescu pe glezna lui Kelici. Sper să fie un arbitru cu sânge în instalaţie şi să nu tolereze intrările dure.

Eu recunosc că nu mă pricep să antrenez agresivitatea, fiindcă fotbalul este un spectacol, de aceea am jucat ofensiv tot acest sezon. Le reamintesc celor de la FCSB că ne-au bătut de două ori cu greşeli mari de arbitraj", a declarat Mulțescu.

FCSB și CSU Craiova vor juca sâmbătă, de la ora 20:00, în ultima etapă din play-off într-un meci decisiv pentru aflarea campioanei României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
avp13
avp13  •  12 Mai 2017, 16:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1414871858533818
Sergiu Boboc  •  12 Mai 2017, 12:58

Ce traditie? Care traditie? CSU a aparut pe scena acum cativa ani, iar FCSB e din 2003, dupa unii, de vreo doi ani dupa altii, de cand a pierdut Gigi marca. Traditie inseamna minim 10 ani acolo...De ce sunteti ipocriti?

cris4co
cris4co  •  11 Mai 2017, 21:31

cand eu zic ca-i derbedeu ,ma banati ca spun adevarul. Adevarul va doare!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează