FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CS MIOVENI 0-0

Se îndoaie Oţelul! Campioana a remizat pe teren propriu cu o nou-promovată

Paraschiv nu a reuşit să fie decisiv şi în meciul cu Mioveni
Paraschiv nu a reuşit să fie decisiv şi în meciul cu Mioveni

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 08:15

Campioana arată din ce în ce mai rău. Aseară a remizat cu o nou-promovată, iar următorul adversar e Benfica, în Ligă.

Ce poate fi mai periculos decît să joci cu o echipă mică, abia ajunsă în prima divizie, care trage cu dinţii de orice punct? De exemplu, să nu ataci Mioveniul, o echipă cu un antrenor pe bancă, Telu Stancu, şi cu altul în tribună, Mihai Stoichiţă, ai cărei componenţi joacă din elan, fără trac şi presiune. Oţelul a ajuns la poarta argeşenilor mai rar decît a atins mingea Dică în cele 14 minute jucate. Iar acolo, gălăţenii fie au tras cu ură în adversari, fie au trimis mult peste poartă.

Dorinel şi-a corectat greşelile de efectiv la pauză. I-a scos pe Ibeh şi pe Buş şi a forţat cu Paraschiv şi cu Frunză. Doi veterani care ar fi trebuit să aducă mai multă consistenţă în joc, dar care mai mult l-au enervat pe tehnicianul gazdelor. "Para" a şi fost înlocuit după doar jumătate de oră de joc!

Cea de-a treia înlocuirea a părut inspirată pentru că Punosevac, la primul contact cu balonul, a trimis cu capul la colţul lung şi doar intervenţia formidabilă a lui Hăisan a păstrat cifrele neschimbate pe tabela de marcaj. Un 0-0 chinuit, iar cu jocul ăsta marţi, contra Benficăi Lisabona, campioana se poate aştepta la ce e mai rău!

Inbox
- Gabriel Paraschiv a fost introdus la pauză, în locul lui Ibeh. După numai 30 de minute de joc, veteranul Oţelului a fost schimbat de Dorinel, care s-a supărat că a tratat iresponsabil o fază bună de atac!
- Nicolae Dică s-a accidentat după numai 14 minute de joc, locul său fiind luat de Dina. Argeşeanul a acuzat dureri musculare şi nu a mai continuat partida pentru a nu păţi ceva mai grav.

"Sper să ne regăsim pînă marţi şi să cîştigăm cel puţin un punct cu Benfica!" ( Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

"Anul trecut eram renumiţi că nu iertam nimic pe teren propriu, acum nu reuşim să marcăm nici măcar o dată" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
neil_10
neil_10  •  25 Septembrie 2011, 17:55
Postat de inima_de_caine pe 24 Septembrie 2011, 05:07

La Galaţi, gata, s-a stricat jucăria... Stan e pe făraş, Dorinel Munteanu va mai fi lăsat până după meciurile din Liga Campionilor, apoi va fi concediat... Jucătorii cu potenţial vor fi vânduţi, iar după ce vor intra banii în urma participării în CL, cineva şi-i va însuşi, iar Galaţiul se va bate cu sau fără succes pentru evitarea retrogradării. Obiectivele au fost atinse!

asta e scenariul pesimist... ce sa faca si dinamoistii la care totul e anapoda... se uita la altii in gradina! vai de capul vostru! istoria va trage in jos si nici actualitatea nu "se simte prea bine"

neil_10
neil_10  •  25 Septembrie 2011, 17:53
Postat de zadkiel pe 24 Septembrie 2011, 09:35

Otelul Galati, cea mai mizerabila campiona din isoria fotbalului romanesc! Fotbal cu rezultate decise in birourile mafiotilor Dragomir si Sandu Mircea! Acum Dinamo vrea sa-l aduca pe Stan in Stefan cel Mare, ca sa trucheze acolo rezultatele mai departe! CE MIZERIE DE FOTBAL AVEM!

bai jiggodie! afirmatii de doi bani ! ia du-te tu in Spania si bucura-te de fotbal! si lasa-ne in pace!

neil_10
neil_10  •  25 Septembrie 2011, 17:50
Postat de iulybalog pe 24 Septembrie 2011, 06:39

Rusine ... arbitrilor ca nu ati ajutat-o din nou pe draga noastra campioana! Rusine!

RABDARE!... in curand se va vedea cine a mers cu arbitrii! banahoti ordinari!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează