FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, LUNI, 20:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Se întoarce Dinu Gheorghe la Braşov?

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 21:45

Dinu "Vamă" s-ar putea întoarce din iarnă sub Tîmpa, club la care a mai lucrat timp de trei ani. Principala condiţie: buget de achiziţii de două milioane de euro


Abia plecat de la Rapid, Dinu Gheorghe are deja oferte din Liga 1. Fostul preşedinte al giuleştenilor a fost căutat de patronul Braşovului, Ioan Neculaie, care îl doreşte din nou la conducerea clubului ardelean. "Vamă" a discutat cu finanţatorul "stegarilor" şi ar fi dispus să dea curs ofertei şi să preia din iarnă conducerea grupării de sub Tîmpa, dacă Neculaie va fi de acord cu doleanţele sale. Prima condiţie impusă de "Vamă" este îndepărtarea directorului general Marcel Popescu, deoarece nu vrea să îşi asume managementul acestuia. În plus, Braşovul ar trebui să renunţe la jucătorii străini aduşi în această vară de Popescu, iar formaţia să aibă la dispoziţie un buget de două milioane de euro pentru achiziţii!

Gheorghe a mai fost preşedinte la Braşov în perioada 2007- 2010, timp în care a izbutit promovarea în Liga 1. El a plecat de sub Tîmpa deoarece nu a reuşit să găsească şi alţi oameni de afaceri dispuşi să investească în club, pentru a se face performanţă. La puţin timp după aceea, a semnat cu Rapid, unde a început să construiască echipa pentru Răzvan Lucescu, deşi în primul an a colaborat cu Marius Şumudică.

"Momentan nu am nici o ofertă, dar poate o iau de la zero în Liga a 2-a"
Dinu Gheorghe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
hitler1
hitler1  •  19 Noiembrie 2011, 17:49

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hitler1
hitler1  •  19 Noiembrie 2011, 17:50

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hitler1
hitler1  •  19 Noiembrie 2011, 17:49

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vezi toate comentariile (16)
Comentează