FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TÎRGU MUREŞ

Se întoarce Sabău! » Trombetta nu va mai antrena Mureşul în retur

Sabău a antrenat 3 echipe în Liga 1: Bistriţa, Poli Timişoara şi Tg. Mureş.
Sabău a antrenat 3 echipe în Liga 1: Bistriţa, Poli Timişoara şi Tg. Mureş.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 20:58

Oficialii echipei vor să-l readucă pe bancă pe tehnicianul care a renunţat la funcţie la finele lunii septembrie 2010.

Lovitură de teatru în debutul anului pe banca lui FCM Tg. Mureş! Italianul Maurizio Trombetta, instalat la începutul lunii noiembrie, nu va mai conduce echipa din retur, iar în locul său ar putea reveni Ioan Ovidiu Sabău (43 de ani)! Cum s-a ajuns la această spectaculoasă răsturnare de situaţie?

Înainte de a pleca în vacanţă, Trombetta a solicitat o întrevedere cu viceprimarul Claudiu Maior, cel care decide destinele financiare ale echipei, cerîndu-i o suplimentare a primelor negociate de fostul director executiv, Aurelian Băbuţan, ajuns la Braşov. "Mister, să vedem ce putem face..." a fost răspunsul diplomat al lui Maior, care apoi l-a desfiinţat pe italian în faţa amicilor: "Ce tupeu! N-am mai văzut aşa ceva, să fii plătit la zi şi tu să vrei mai mulţi bani din prime!".

Cu un salariu anual de 120.000 de euro, tehnicianul dorea să încaseze şi bonusuri duble faţă de jucători, chiar şi la o eventuală suplimentare a recompenselor dinainte de meci! Atitudinea sa i-a înfuriat pe oficialii mureşeni, care au luat decizia să întrerupă pe loc colaborarea. Imediat după Anul Nou, Claudiu Maior a venit la Cluj pentru a-l determina pe Ioan Ovidiu Sabău să revină la echipă. "E adevărat, au existat unele discuţii, dar încă nu m-am decis ce să fac. Am promis că o să le dau un răspuns în 2 zile şi există probabilitatea să mă întorc", a admis ieri Sabău. "Moţul" a renunţat la funcţie după înfrîngerea din etapa a 6-a de la Mediaş, 1-2 cu Gaz Metan, după un mandat de 388 de zile pe banca mureşenilor.

Varianta de rezervă e Balint
Deşi şansele sînt mici ca Sabău să refuze oferta, oficialii mureşeni au deja pregătită şi o variantă de rezervă, Gabi Balint. Liber de contract după ce nu şi-a mai prelungit angajamentul cu selecţionata Moldovei, fostul antrenor al Timişoarei a fost propus de nişte amici apropiaţi viceprimarului Maior. În plus, Balint nu ar veni singur la echipă, ci împreună cu un atacant pe care l-a pregătit la "naţionala" Moldovei.

60 de zile au trecut de la instalarea lui Trombetta în funcţie la FCM Tg. Mureş, pe 4 noiembrie 2011

Caruselul antrenorilor la Tg. Mureş de la promovarea în Liga 1
Nume: Perioada
Adrian Falub: 4 mai - 31 august 2010
Ioan Ovidiu Sabău: 3 septembrie 2010 - 26 septembrie 2011
Tibor Selymeş: 27 septembrie - 1 noiembrie 2011
Maurizio Trombetta: 1 noiembrie 2011- 4 ianuarie 2012

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
ioanna.mee
ioanna.mee  •  04 Ianuarie 2012, 12:30

CEA MAI PROASTA DECIZIE !!! JUR CA NU MAI POT SA CRED IN ACESTE IMPREJURARI IN FAPTUL CA ECHIPA SE VA SALVA DE LA RETROGRADARE !! Ce rezultate am avut sezonul acesta cu Sabau???? Ce rezultate am avut cu Trombetta???? Nu raspund...sper sa citeasca cei care au luat aceasta decizie si sa raspunda ei !!!

lazarmc
lazarmc  •  04 Ianuarie 2012, 10:11

Fratilor,.... pe cand o schimbare de la conducerea echipei ,a acestui mafiot de Maior ( primar in engleza ) care este si stergator la c.u.r. a primarului Dorin Florea ??? Nu de alta dar ..... sa nu mai decida destinele financiare ale echipei spre buzunrul propriu si al ciracilor sai !!! Amin !!!

clase74
clase74  •  04 Ianuarie 2012, 07:34

maior (a se citi mafiotul) asta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu primul oier al tarii.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează