FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Se întorc fanii » Steaua va avea galerie organizată la derby-ul cu Dinamo: "Aşteptăm în jur de 600 de fani”

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 00:00

Argăseală a anunţat conducerea lui Dinamo că Steaua va avea galerie organizată la derby-ul de mâine seară.

Fotbaliştii de bază din lotul Stelei vor reveni în primul 11 al lui Reghecampf la duelul cu Dinamo, din play-off, dar nu vor fi singurele întăriri de care campioana va beneficia în duelul cu marea ei rivală faţă de cel de joi, din Cupa României.

Aproape sigur, Steaua va avea parte de suportul fanilor. Dacă înaintea meciului de joi, conducerea Stelei i-a anunţat pe şefii lui Dinamo să nu rezerve loc în tribune pentru suporteri fiindcă aceştia nu vor veni, pentru meciul de mâine lucrurile s-au schimbat.

Jucătorii au fost anunţaţi: "Vom avea suporteri"

Valeriu Argăseală a răspuns cu "Da" la întrebarea roş-albilor: păstrăm sectorul de stadion pentru susţinătorii echipei Steaua? Chiar şi jucătorii campioanei ar fi fost anunţaţi pe parcursul zilei de ieri de Laurenţiu Reghecampf că ar urma să aibă parte de galerie în Ştefan cel Mare. Cel mai probabil, facţiunea Peluza Nord e cea care şi-a reconsiderat poziţia faţă de echipă şi cei de acolo îi vor susţine pe Chipciu şi compania.

Ultima galerie = ultima victorie

"Aşteptăm în jur de 600 de fani, care să ne însoţească duminică în Groapă. Cu ei alături vom fi mult mai puternici şi forţa noastră va creşte considerabil. De fiecare dată când galeria a fost lîngă noi, randamentul echipei a fost aproape de maximum", au spus ieri cei din staff-ul Stelei.  

Ultimul Derby de România în care ambele galerii au fost în tribune s-a jucat pe 3 mai 2015, Dinamo - Steaua 1-3, pe Arena Naţională.

Şi rivalii îi roagă pe stelişti

În timpul derby-ului de joi seară, facţiunea Sud a galeriei dinamoviste a afişat un banner prin care suporterii Stelei erau invitaţi să revină în tribună. "Vrem din nou rivali pe stadioane, nu mai vrem peluze goale" a fost mesajul "câinilor" pentru fanii roş-albaştrilor.

MESAJUL LUI TAMAŞ PENTRU...

... suporterii Stelei
"Cu ei alături am fi mult mai puternici, nu înţeleg de ce nu au fost joi, sper să ne fie alături duminică!"

... suporterii lui Dinamo
"M-au înjurat 90 de minute, dar îi aştept duminică să vină cu alte înjurături, pe cele de joi le ştiam pe toate, să apeleze şi ei la noutăţi"

15 luniau trecut de la momentul în care clubul lui Becali a pierdut în instanţă marca Steaua, imediat producându-se şi ruptura dintre echipă şi suporteri

2011e anul în care Steaua a disputat ultimul derby în Ştefan cel Mare cu galeria proprie prezentă pe stadion, iar echipa antrenată atunci de Ilie Stan a câştigat clar cu 3-1

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
widoqq
widoqq  •  05 Martie 2016, 14:54

HAI FCSBEAUAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează