FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Se joacă degeaba Derby de România? :) Nebunia continuă în Liga 1: Rapidul, CSMS şi Craiova vor 20 de echipe în A

Sandu şi Dragomir se pregătesc sa comită o nouă ilegalitate
Sandu şi Dragomir se pregătesc sa comită o nouă ilegalitate

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 02:36

Derby-ul ar putea fi rejucat, dacă se va decide ca în primul eşalon să fie 20 de echipe.

După trei etape disputate, Liga 1 ar putea primi un restart! Ceea ce părea doar o glumă a început să capete seriozitate.

Totul a pornit de la declaraţia de miercuri seara a lui Mircea Sandu, preşedintele FRF: "Putem face un campionat cu 20 de echipe. Care e problema? La cîte am făcut, de ce să nu o facem şi pe asta?! Rapid şi Iaşi vor fi şi ele pe prima scenă şi toată lumea e fericită. Se poate! LPF trebuie să propună acest lucru în şedinţa Comitetului Executiv de săptămîna viitoare şi se va vota. Eu sînt pentru! În vară, vor retrograda 6 formaţii şi vor promova 4. Astfel, vom ajunge iar la 18 echipe".

Ieri, atît Rapid, cît şi CSMS Iaşi au mers la LPF şi au depus o cerere de primire în Liga 1. "Am făcut o adresă oficială şi m-aş bucura foarte mult dacă s-ar materializa. Ar mulţumi pe toată lumea, ar stinge şi toate conflictele astea. Aştept să se dea o decizie favorabilă şi să îngropăm securea războiului", a declarat Nicu Cristescu, acţionarul Rapidului.

Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craiova, vrea şi el să profite şi a spus aseară că va proceda în consecinţă: "Noi am fi cei mai îndreptăţiţi să fim incluşi în Liga 1. Vom depune şi noi o cerere!".

Dacă proiectul propus de Sandu se va aproba, rămîne de văzut cum se va pune în practică, avînd în vedere că azi începe a 4-a etapă din Liga 1. Surse apropiate FRF susţin că Naşu' ia în calcul două posibilităţi.

Prima ar fi ca toate rezultatele de pînă acum să se anuleze şi să se stabilească un nou ţintar, iar cealaltă ar fi ca meciurile ce s-au disputat pînă acum să nu se mai joace atunci cînd ar urma să fie programate!

"Am făcut o cerere în care să se aprobe un sistem competiţional cu 20 de echipe. Este un drept al clubului nostru, ca membru afiliat" (Florin Prunea, director sportiv CSMS Iaşi)

"Veţi avea o surprinză săptămîna viitoare! Am speranţe că Rapidul va rămîne în Liga 1" (Grigore Sichitiu, preşedinte Rapid)

"Ciberneticienii noştri, de la LPF, caută de două zile o soluţie pentru un nou program al Ligii 1. Nu există variantă. Singura soluţie ar fi să anulăm rezultatele. La noi, mulţi se dau deştepţi dar nu ştiu să dea drumul unui calculator" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (153)
l1u2i3s4
l1u2i3s4  •  10 August 2013, 12:08

Cate comentarii idioate am vazut. Sa va lamuresc asupra unor lucruri: 1. Barajul Rapid-Conocordia Chiajna nu a fost ilegal. A fost o cale de mijloc, deoarece regulamentul FRF prevede 18 echipe in Liga I. In 2002, cand erau 16 echipe, s-a jucat un baraj intre Foresta Suceava si FCM Bacau. FCM Bacau a castigat barajul si s-a salvat de la retrogradare. 2. O cale de mijloc ar fi scenariul celor 20 de echipe: sa joace in Liga I si Concordia, si Rapid si CSMS Iasi si sa fie pace o idee buna. Personal ma solidarizez cu Rapidul si cu suporterii rapidisti, insa ii condamn pe cei mai fanatici, care vandalizeaza pagina de wiki a Concordiei, Rapidul merita in Liga 1!

avocatul85
avocatul85  •  09 August 2013, 23:49

tara nimanui,ilegalitatile ar continua cu o astfel de decizie ,ar trebui proteste masiva la lpf si frf ,sa le dam foooc la astia care au distrus fotbalul !

avocatul85
avocatul85  •  09 August 2013, 22:58

Nu am vazut niciun comunicat semnat de Liga Suporterilor Rapidisti care sa ceara clubului Rapid sa isi retraga cererea ? Despre ce vorbim ? Este clar ca Liga Suporterilor Rapidisti vrea in A fara licenta !

Vezi toate comentariile (153)
Comentează