FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Se joaca in "Groapa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Muncitorii lucreaza de zor la amenajarea stadionului Dinamo, insa partida cu Vasluiul se va disputa "acasa"

Dinamovistii reamenajeaza doua stadioane simultan. La "Lia Manoliu" se lucreaza de zor la modernizarea arenei pentru partidele din Champions League, iar la stadionul din stefan cel Mare se amenajeaza tribunele si se amplaseaza studioul TV.

"Acum, punem scaune noi, lucram la studioul TV si la copertina. In mod normal, daca sint bani, toate acestea vor fi gata intr-o luna de zile", a spus presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu.

Ros-albii stabilisera initial ca prima partida de acasa, cu Vasluiul, din etapa a doua, sa se dispute pe stadionul National, iar "ciinii" sa revina in stefan cel Mare abia in etapa a sasea, cu Gloria Bistrita. Insa jucatorii si Mircea Rednic s-au opus sa evolueze in partidele din campionat pe "Lia Manoliu", din superstitie dupa infringerea cu Rapid, din Supercupa, iar sefii "ciinilor" au hotarit ca echipa sa dispute in fata propriilor suporteri partida cu Vaslui, de etapa viitoare.

Fara abonamente la tribunele I si 0
Suporterii dinamovisti pot sa-si procure, incepind de marti, de la ora 10:00, abonamente pentru partidele de acasa ale sezonului 2007-2008. Oficialii din stefan cel Mare au anuntat ca nu vor scoate in vinzare abonamente la tribunele I si 0, din cauza lucrarilor de amenajare. Preturile abonamentelor pentru tot sezonul sint urmatoarele: tribuna a II-a - 100 RON, peluza I - 80 RON, peluza Catalin Hildan - 80 RON, iar pentru turul campionatului: tribuna a II-a - 80 RON, peluza I - 60 RON, peluza Catalin Hildan - 60 RON.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează