FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV, TVR 1

Se joacă pe Arena Naţională! ISU permite redeschiderea stadionului pentru Derby de România

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2015 00:00

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a avizat pozitiv cel mai mare stadion din ţară, iar Derby de România se va putea disputa fără nici un fel de problemă duminica viitoare

Steaua a fost dată afară de pe Arena Naţională la meciul cu Botoşani şi s-a exilat la Cluj. "Stadionul nu are aviz! De la început se ştia că nu este autorizat, doar că acum este public!", anunţa Raed Arafat, secretarul de stat al MAI. După aceste declaraţii, angajaţii Primăriei i-au acuzat pe cei de la ISU că sînt principalii vinovaţi: "Toate documentele au fost depuse în august 2011. Au fost efectuate teste, iar membrana se încadrează în condițiile prevăzute de legislație. Doar că nu ne-au dat avizul!".

Verde pentru Derby de România

După mai multe ore petrecute în ultimele zile pe Arena Naţională și după verificarea mai multor documente, inspectorii de la Situaţii de Urgenţă din Bucureşti au avizat pozitiv stadionul inaugurat în urmă cu patru ani. "Ieri în jurul prînzului a venit răspunsul de la oficialii ISU pentru acordarea autorizaţiei de funcţionare a Arenei Naţionale.

Actele oficiale urmează să fie trimise abia la începutul săptămînii viitoare, atunci cînd autorizaţia va ajunge la Ligă şi la FRF. Acum totul este legal, se poate juca orice meci de fotbal pe Arena Naţională", spun surse din cadrul Primăriei Bucureşti.

De luni bilete

În momentul în care autorizaţia va ajunge la LPF, Dinamo va relua procesul de vînzare a biletelor pentru Derby de România. "Probabil că luni vom începe comercializarea tichetelor pentru meciul cu Steaua, la casele de bilete de la Arena Naţională, dar şi la stadionul Dinamo. Procesul de vînzare on-line nu va mai fi disponibil, dar cei care şi-au plătit biletele acolo le vor primi", declară șefii "cîinilor".

10 leieste cel mai ieftin bilet pentru fanii lui Dinamo la meciul cu Steaua, iar restul tichetelor au preţuri cuprinse între 15 şi 400 de lei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Noiembrie 2015, 13:02

ISU a vazut si prizele alea care trecea apa peste ele ? Cred ca pericolul consta in cedarea acoperisului la ploi puternice si inundarea stadionului decat ca ar lua foc ...copertina !

552376141586630
Emil Nicolae Dinu  •  14 Noiembrie 2015, 18:47

bai astia de la isu au luato razna. Era nevoie sa moara oameni ca sa faca ceva. Acum a fost cu clubu,dupa aia arena. Ceo mai fi. Daca ne loveste o cometa isu e de vina ca cometa nare autorizatie

crimson.veritas
crimson.veritas  •  14 Noiembrie 2015, 17:00

i-am spus lui Tolontan ca pana vineri isi iau avizul ... pentru ca e o chestie care tine de birocratie ... nu de conditii de siguranta ... si ca securitatea spectatorilor de pe National Arena ... nu a fost niciodata pusa in pericol ... numai ca el o tinea pe a lui ... in foamea de a crea subiecte artificiale ... si a exploata emotial cat se poate drama din Colectiv! ...:))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează