FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se lărgeşte "Drink Team"! » Transferul lui Gabi Iancu ridică primele semne de întrebare

Gabi Iancu era mîndru, în vară, că a reușit să se fotografieze cu prietenul lui Mutu, interlopul sîrb Ratko Buturovici
Gabi Iancu era mîndru, în vară, că a reușit să se fotografieze cu prietenul lui Mutu, interlopul sîrb Ratko Buturovici

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 11:21

Puştiul lui Hagi a fost suspendat un an de zile, în primăvară, de FRF, alături de alţi colegi de-ai săi de la Under 19, fiind acuzat că a băut şi a petrecut în timpul unui turneu din Serbia al "naţionalei".

Gabi Iancu la Steaua va însemna nu doar o provocare fotbalistică pentru jucătorul de numai 18 ani pe care Hagi l-a crescut la Viitorul Constanţa. Ci şi o provocare din punctul de vedere al vieţii extrasportive.

El a fost deja implicat într-un scandal uriaş la lotul naţional Under 19, la un turneu de elită în Serbia. Acolo, alături de alţi colegi de-ai săi, a părăsit cantonamentul fără încuviinţarea conducerii şi a antrenorilor, a consumat alcool, s-a pozat cu interlopul sîrb Ratko Buturovici şi a creat scandal la hotelul în care a fost cazată reprezentativa României.

În raportul lui Mihail Marian, directorul tehnic al FRF, s-a scris, inclusiv despre Iancu, că "se afla într-o suspectă stare de ebrietate", motiv pentru care a fost suspendat un an de zile de la echipa naţională.

La ceva mai mult de o jumătate de an de la aceste fapte, Iancu va ajunge la Steaua, unde va da peste nişte jucători cu state vechi în escapade de genul celei din Serbia. Doar în acest sezon, nu mai puţin de 5 fotbalişti ai Stelei au fost implicaţi în scandaluri cu alcool: Nikolici, Tănase, G. Matei, Chipciu, M. Costea.

"N-o să am probleme cu viaţa extrasportivă. Sînt din Bucureşti, deci nu-mi voi pierde capul după transferul la Steaua, mai ales că nu sînt un tip petrecăreţ, nu pierd nopţile, viaţa mea e fotbalul" (Gabriel Iancu)

"Sînt dezamăgit că FRF a luat această decizie împotriva jucătorilor. Nu e normal ca aceşti băieţi să fie denigraţi într-un asemenea mod" (Gheorghe Hagi, iulie 2012)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
assf
assf  •  07 Decembrie 2012, 17:02

andrey-csm ..are perfecta dreptate. nici nu a ajuns la steaua si deja il faceti praf ..il condamnati figurat vorbind inainte sa comita ceva.daca de echipe cum e viitorul ..gazu ..ceahlaul ..sau mai stiu eu care nu se scrie ..aia nu inseamna ca au jucatori cuminti ..peste tot se bea ..pana se vomita.

andrey-csm
andrey-csm  •  07 Decembrie 2012, 15:18

ati si inceput bai "ziaristilor" . lasati copilul asta sa creasca, nu cautati sa-l distrugeti, nici nu a semnat bine cu Steaua ca a inceput.

luciansj
luciansj  •  07 Decembrie 2012, 14:59
Postat de neuercainerosu pe 07 Decembrie 2012, 12:54

Era sa le faca un cadou de Mos Craciun stelistilor asera, noroc ca sunt slabia aia de la Copenhaga.

Caine, voi dupa fiecare meci al Stelei ati spus ca echipa adversa a fost slaba. Si ca urmatoarea ne face praf. Sa vedem pe ce loc terminati campionatul, daca=l mai terminati... Ca de Europa, nu are rost sa mai vb

Vezi toate comentariile (18)
Comentează