FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Se lasă cu suspendări drastice? Dragomir: "Ce s-a întîmplat acum e mai rău decît în cazul Bricheta"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 11:50

Dumitru Dragomir anticipează măsuri drastice în urma incidentelor de la derby-ul Rapid - Steaua 1-1.

Preşedintele LPF crede că ceea ce s-a întîmplat la acest meci a fost mai rău decît la derby-ul întrerupt de arbitrul Alexandru Deaconu în 2008, după ce fusese lovit de o brichetă aruncată din tribune.

"O să ajungem să intrăm cu poliţia pe stadion. De mult n-am mai păţit să se oprească meciul 10 minute. Vinovaţii trebuie traşi la răspundere. Nu e de vină stadionul. E bine ca tribunele să fie cît mai aproape, aşa e la Barcelona, sau în Anglia. Cazul Bricheta n-a fost mai rău decît ăsta, reţineţi ce vă spun", a declarat Dragomir într-o conferinţă de presă.

Incidentele de pe Giuleşti vor fi analizate astăzi de Comisia de Disciplină a LPF, începînd cu ora 17:00.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
valentine_xxl
valentine_xxl  •  16 Aprilie 2013, 18:39
Postat de demolarii pe 16 Aprilie 2013, 16:17

Ciudat e ca Steaua e totdeauna implicata ca victima.....si la Cluj, si la Ploiesti, si pe Giulesti sa Stefan cel Mare. Oare de ce? Ca Rapid are treaba doar cu Steaua, Petrolul,CFR,Dinamo la fel, dar intre ele de ce nu? Doar sunt violente....

Pentru ca Steaua e singura cu performante notabile incat sa cauzeze grave frustrari suporterilor care au ca unica sursa de bucurie fotbalistica esecurile unei echipe? E cel mai elocvent exemplu da natiune setata pe "sa moara capra vecinului". Daca Steaua era o Dinamo eliminata din tururi preliminare tot timpul, n-avea nimeni nimic cu ei. Dar cand tu esti la ani lumina distanta de celelalte echipe la capitolul performanta europeana, normal ca intervenie vesnicul "sa moara capra vecinului" a romanului autentic retardat.

ioan_brincoveanu
ioan_brincoveanu  •  16 Aprilie 2013, 16:36

Dragomir sa caute CAUZA nu sa anticipeze masuri drastice. Declaratiile, acelui mizer, bufon, ..., mm, au incitat atmosfera inintea, in timpul si dupa partida. CARE ESTE CAUZA? Sa anticipam masuri drastice care sa inlature cauza?

utaaradan
utaaradan  •  16 Aprilie 2013, 16:35

iarasi va faceit de rahat ! cum dracu numai miorita e implicata, dar si beneficiara rezultatelor stabilite la imasul verde ! la situatii similare in Europa s-a continuat meciul...doar la lpf regulamentul este altul decit cel fifa ?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează