FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Se mai face un schimb de locuri în Liga I? Sichitiu: "Iaşiul vrea locul Braşovului"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

Grigore Sichitiu, care urmează să preia funcţia de preşedinte al clubului Politehnica Iaşi, a declarat că şi-ar dori un schimb de locuri cu FC Braşov, pentru ca echipa ieşeană să rămână în Liga I şi în viitorul sezon.

"Ne-am dori un schimb de locuri cu Braşovul! Mai multe nu pot spune acum. Totul depinde de cei de la Braşov. Nu am discutat încă de vreo sumă de bani. Ar fi de înţeles ca Braşovul să se retragă, dat fiind că situaţia financiară de acolo este una foarte grea, dar cred că probleme au toate echipele", a spus Grigore Sichitiu.

Sichitiu admite totodată că ar fi foarte târziu pentru Poli Iaşi să se pregătească pentru Liga I: "Regulamentul spune foarte clar că, în cazul în care o echipă se retrage până la începerea campioantului, o alta îi poate lua locul.

Este exact ca în cazul Internaţional Curtea de Argeş cu Pandurii Târgu Jiu. Pentru Poli Iaşi ar fi foarte târziu să se pregătească acum pentru Liga I în condiţiile în care în această săptămână este programată prima etapă din prima ligă.

Dar, repet, nimic nu este imposibil. Dacă până se reia campionatul Braşovul se retrage, noi am rămâne în prima ligă".

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
claudiano
claudiano  •  21 Iulie 2010, 01:29

sichitiule esti debil mental cred...brasovul merge in uefa tantalaule....forza steaguuuu !!!

ockiu
ockiu  •  20 Iulie 2010, 15:22

da tu de unde stii mei? ai beut un spritz cu niculae si ti-a promis el ca sunt bani? @sunnyboy e frustrant de adevarat ceea ce spui tu ... si nu e doar cazul brasovului - asa e in toata tara - acesti conducatori nu`i intereseaza nimic (in frunte cu chioru') doar cum sa mai puna nijte bani in conturile personale.

sunnyboy
sunnyboy  •  20 Iulie 2010, 14:59

e frustrant ce se scrie dar cred ca este foarte adevarat.Autoritatile locale nu fac nimicpt a ajuta sportul brasovean insa de patinoare de 9 mil euro avem bani de flori sunt dar pt sport nu (ex Hanbal Rulmentul Brasov)Asta e sistemul infect romanesc de conducere

Vezi toate comentariile (17)
Comentează