FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se mișcă lucrurile la Dinamo: cine sunt ceilalți doi titulari care vor semna prelungirea contractelor

Romera Navarro a fost unul dintre cei mai folosiți jucători din lotul
Romera Navarro a fost unul dintre cei mai folosiți jucători din lotul "câinilor", mai ales că n-a avut niciun concurent direct pe post

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 00:00

Romera și-a dat acordul să continue, fiind convins de prelungirea acordului lui Contra. Palici ar vrea să rămână și el dacă nu se concretizează nimic altceva până joi.

Jaime Penedo este primul care și-a prelungit acordul cu Dinamo, următorul este Romera Navarro. Fundașul dreapta de 29 de ani a plecat în țara natală cu soția și cu băiețelul, dar a anunțat înainte de a părăsi Bucureștiul că este de acord cu contractul propus de "câini" pentru prelungirea pe încă un sezon.

"Romera vrea să rămână. Și Cosmin Contra l-a dorit foarte mult, și jucătorul a vrut același lucru, să meargă mai departe cu Dinamo", au dezvăluit oficialii pentru GSP. Și salariul i-a crescut de la 5.500 de euro pe lună la 6.500 de euro, totodată și bonusurile.

"Are siguranța că este plătit la timp și sunt niște bonusuri nu foarte greu de realizat, ce le poate încasa dacă Dinamo continuă ca în primăvară", au spus roș-albii. "Eu îmi doresc să continuu, nu este o problemă să semnăm", a anunțat și Romera.

Cosmin Contra speră ca și Antun Palici, 28 de ani, să ofere un răspuns pozitiv. Croatul a transmis că ia în calcul să continue, mai ales că nu a fost impresionat de variantele din străinătate, din Rusia și din Polonia.

A rămas ca până joi să dea un răspuns clar la oferta făcută. Dinamo vrea să știe sigur până la reunirea de pe 11 iunie care va fi atât situația lui Palici.

2goluri și 3 pase decisive a reușit ibericul pentru Dinamo în 39 de partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
zecs93
zecs93  •  29 Mai 2017, 23:33
Postat de mariuss72 pe 29 Mai 2017, 09:46

Contractul lui Dielna Shefield expira la 30.06.2017, deci practic e liber de contract...doar ca cere 20000 pe luna, si cu siguranta nu va primi banii astia.

o sa aducem altu din strainatate, dar ar fi bine rau sa ramana Dielna !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Mai 2017, 14:27
Postat de mariuss72 pe 29 Mai 2017, 09:46

Contractul lui Dielna Shefield expira la 30.06.2017, deci practic e liber de contract...doar ca cere 20000 pe luna, si cu siguranta nu va primi banii astia.

poate sa primeasca 12k + bonusuri...acum depinde si de caracterul omului. unii jucatori au inteles ca si ei au ajutat Dinamo dar si Dinamo i-a ajutat pe ei intr-o situatie cand mercato era inchis pentru campionatle importante si doar europa de est, Asia si alt destinatii exotice mai puteau aduce jucatori...asadar daca pleaca Dinamo pierde un jucator fara caracter iar daca ramane Dinamo castiga un jucator cu caracter. In plus de asta chiar nici un jucator de la Dinamo nu e de neinlocuit, nici macar Nemec desi e cam singurul care cred poate lasa un mare gol in echipa. Daca stam sa analizam ce jucatori a pierdut Dinamo fatza de sezonul trecut observam ca nici unul nu a fost de neinlocuit. Gnohere a fost inlocuit cu brio de Nemec. Rotariu de Hanca. pe linia de fund Nedelcearu si Dielna s-au miscat bine. Busulazici in locul lui Anton. Acum ca se intorc Anton si Lazar si Bumba si-a revenit dupa accidentare chiar avem solutii la mijlocul terenului. As prefera ca palici sa ramana insa nu-mi place ca pentru el Dinamo este o roata de rezerva/colac de salvare in caz ca nu gaseste mai multi bani afara. Au mai fost unii care au gandit ca el si acum joaca prin Bangladesh si cine stie pe unde. Sa nu uitam ca Palici inainte sa ajunga la Dinamo juca prin Thailanda...sper sa nu ajunga iar pe acolo.

459760877691077
Paul Berba  •  29 Mai 2017, 12:13

Bravo Cosmine tinio tot asa!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează