FOTBAL  »  Superliga  »  MODENIZARE

Se mută la Petroşani?

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Preşedintele Marin Condescu a decis să demareze proiectul de modernizare a Stadionului Municipal, lucrare pe care o plănuia încă din august 2007. Astfel, din martie, gorjenii vor începe construirea unor peluze pe schelet metalic în spatele fiecărei porţi. Acestea vor fi la doi metri deasupra solului, pentru a nu fi afectată pista care înconjoară terenul, iar fiecare peluză va avea cel puţin 12 rînduri de scaune.

„Sîntem pregătiţi să mai facem şi ceva la infrastructură. Ne pregătim de 3 ani, dar din diferite motive nu am dat drumul la treabă. Vrem să schimbăm suprafaţa de joc şi sigur ne apucăm de peluze pentru a le aduce mai aproape de teren. Lucrările depind de vreme. La peluze dacă vremea e bună vom începe cît mai rapid. Tribunele vin pe piloni metalice la o înălţime de peste doi metri”, a anunţat Condescu.

Cei care şi-au achiziţionat abonamente la peluze vor putea să urmărească Pandurii în retur de pe alte locuri. „Am propus ca locurile care mai sînt disponibile la tribunele I şi a II-a să fie date pentru retur celor care au abonamente la peluze. Vrem ca peluzele şi tribuna a doua să fie acoperite”, a continuat şeful gorjenilor. 

Se schimbă şi gazonul

Vechi de peste 35 de ani, terenul de joc de pe Municipal ar putea fi schimbat în această primăvară. „O să săpăm pînă la un metru şi jumătate în jos. Ne-am decis să punem covor de iarbă. Aşa s-a făcut la Astra şi Timişoara. Nu ştiu ce s-a întîmplat la Astra de s-a distrus terenul, dar la Timişoara a mers bine treaba”, a spus Condescu.

Totuşi, oficialul pandurilor se declară mulţumit de cum a arătat gazonul pe final de tur. „La ploile care au fost în tur am avut noroc cu pirul nostru că a ţinut terenul şi nu s-a rupt. Pe nisip şi suprafaţă sensibilă se duce mai repede terenul, noi am stat bine în toamnă. Dar trebuie schimbat că este şi puţin denivelat. Şi în campionatele din vestul Europei s-a jucat pe mocirlă, şi cei de acolo nu au avut parte de o vreme ca a noastră”, a continuat preşedintele pandurilor.

 

Unde se mută?

Lucrările de apropiere a peluzelor nu va afecta programul pandurilor, însă înlocuirea suprafeţei de joc cu siguranţă îi va pune în dificultate pe oficialii gorjeni. Aceştia speră ca ultimele patru meciuri de acasă s= se desfăşoare pe un alt stadion. „Avem trei posibilităţi unde să jucăm: Petroşani, Severin şi Vâlcea. Cred că Petroşaniul e cea mai bună soluţie. E vorba de ultimele patru meciuri de acasă. Dacă vom bate pe Astra lucrurile sunt în regulă pentru că ne depărtăm de ei şi apoi câştigăm şi cu Craiova şi este în regulă”, a spus Condescu. 

Citește și:

Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Nationala
Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Superliga
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”
Media
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (6)
 •  09 Ianuarie 2010, 13:41

ne bucuram si angajati de la "stadion" ca "TRAIESC BINE"!!!!!!!!!!! nea Marine mai uita-te si in propia ograda si vezi cat castiga un amarit ca mine

 •  08 Ianuarie 2010, 21:26

forta craiova! punctele cu craiova nu le mai socoti!

star01
star01  •  08 Ianuarie 2010, 18:44
Postat de lovedede160 pe 08 Ianuarie 2010, 16:53

va asteptam la Petrosani :x

vin si eu...FORZA STEAUA!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează