FOTBAL  »  Superliga  »  PROVOCARE

Se naşte o rivală surpriză pentru Steaua: "Producem noii Raţ, Niculae, Sînmărtean! La anul jucăm cel mai bun fotbal"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 noiembrie 2013 17:36

O nouă echipă îşi anunţă candidatură la locurile din vîrful ierarhiei Ligii 1.

Steaua, Petrolul, Pandurii şi Astra sînt provocate de Concordia Chiajna. Tehnicianul Ionuţ Chirilă anunţă că echipa sa e gata să se bată la Europa League în sezonul viitor şi promite să scoată noi talente pentru echipa naţională de la echipa din Ilfov.

"Dacă arbitrajul era corect aseară, cîştigam fără nici o emoţie. Am fost mult peste Vaslui, am avut 35 de minute de vis, cu 4 cornere într-un minut şi jumătate. În scurt timp vom juca cel mai bun fotbal din România. Dacă vom avea linişte, anul viitor ne calificăm în Europa League. Cum am spus şi după ce am bătut-o pe Astra, acum putem bate orice echipă din România. Fără gravele greşeli ale arbitrilor am fi avut 24 de puncte acum.

8 din 10 antrenori ar fi cerut jucători noi, eu nu am făcut-o, am dat credit celor de acum. Mi s-a oferit un milion de euro la transferuri, l-am păstrat şi n-am făcut încă nimic cu el. Am, din fericire, un patron care are un nivel intelectual peste al multora din Liga 1, care nu a pus căruţa înaintea boilor şi cred că în 2 ani vom ajunge să vindem fotbalişti la nivel mondial.

Sînt un antrenor care construieşte cu mult curaj. Am 7 titulari sub 21 de ani, produc noii Tararache, Petre, Raţ, Maftei, Bratu, Niculae, Sînmărtean", a spus Ionuţ Chirilă la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
plesan
plesan  •  29 Noiembrie 2013, 17:21

Are si el o parte de adevar,de la Chiajna a venit la Steaua Gardos,Adi Popa si mai sunt ..bravo lui ,restu sunt tarani prosti care comenteneaza aiurea pe aici !

lauriansilviu
lauriansilviu  •  29 Noiembrie 2013, 16:01

Pai asta e scopul, sa vindeti jucatorii, nu sa ajungeti in EL.O sa ajungeti in divizia b oricum.

jediklaus
jediklaus  •  29 Noiembrie 2013, 08:59

Chirilă, corect era să spui: ”La anul si la... multi ani!”... Nimeni nu contestă faptul că de la Chiajna nu vor pleca jucători de valoare (totul este posibil!), dar care este meritul tău, mai exact? Ce anume faci ACUM pentru promovarea jucătorilor cu potential din zona Chiajna?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează