FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Veste horror pentru Liga 1 » Campionatul poate fi oprit într-o săptămână fără acordul FRF și LPF! Anunțul făcut de Raed Arafat

Raed Arafat anunță când se poate intra în stare de urgență în România
Raed Arafat anunță când se poate intra în stare de urgență în România

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 11:30 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 18:53

Creșterea de cazuri de coronavirus din România ar putea afecta și Liga 1, în cazul în care oficialitățile vor declara din nou stare de urgență

Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, a vorbit despre situația din România și a explicat în ce condiții s-ar putea reinstaura starea de urgență din România, așa cum s-a întâmplat din martie până în mai. 

Criteriul enunțat exemplificativ pentru reintrarea în Stare de Urgență (10.000 de cazuri în 5 zile) ar fi îndeplinit între 1-3 august. Dacă în fiecare zi apar 1.000 de cazuri, atunci arată că 5% dintre ei în următoarele zile vor intra în Terapie Intensivă. Este clar că este nevoie să luăm măsuri. 

Nu putem să spunem că situația este controlată, mai ales în unele zone ale României. Creşterea cazurilor şi creşterea semnificativă zilnică arată că avem o creştere serioasă, din punct de vedere al răspândirii. Clar că avem o răspândire care, în acest moment, nu este nici în platou, nici în scădere. Deci, dacă este în continuă creştere, e clar că situaţia nu este sub control”, a declarat Raed Arafat, potrivit Libertatea. 

Liga 1 va fi afectată?!

Dacă pe la începutul lui august România ar intra în stare de urgență, Liga 1 va fi din nou oprită! Cel mai probabil, până atunci, se va încheia play-off-ul, dacă nu vor fi noi probleme la echipe și meciurile nu se vor amâna. Din play-off mai sunt două etape, plus restanța FCSB - CFR Cluj, iar acesta e programat să se încheie în weekendul 31 iulie - 2 august.

Clasament play-off Liga 1

Problema pentru oficialii LPF ar fi în play-out, acolo unde s-au jucat 10 etape. În plus, mai multe meciuri ale lui Dinamo au fost amânate, iar clubul alb-roșu nu poate fi programat până când se va încheia ancheta DSP. Astfel, „câinii” nu pot juca până pe 5 august, iar play-out-ul nu se poate termina până la începutul lunii august, când România riscă să intre din nou în stare de urgență.

Clasament play-out Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Explozie de cazuri noi de COVID-19 la CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Situație alarmantă din cauza coronavirusului! CFR, Craiova, FCSB și Botoșani, eliminate la „masa verde” din Europa?

EXCLUSIV Rivalele din Liga 1 vor s-o sacrifice pe Dinamo! Cine pierde și cine câștigă dacă retrogradează „câinii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (91)
iredrd
iredrd  •  24 Iulie 2020, 19:18
Postat de roja_azul76 pe 24 Iulie 2020, 19:05

Frumoasa povestea, nu? :) Trebuie sa ai rabdare sa concepi romane foiletoane de genu'!:)

ooo ,da ! trebuie sa ai ceva pasarici in cuib , nu gluma ,un stol intreg !

roja_azul76
roja_azul76  •  24 Iulie 2020, 19:05
Postat de iredrd pe 24 Iulie 2020, 19:02

uite ce zice ,deci el este obisnuit sa o arda aici non stop ,el se culca la 3-4 si la 7-8 este deja pe gsp ,au abia m-am trezit la 12:))

Frumoasa povestea, nu? :) Trebuie sa ai rabdare sa concepi romane foiletoane de genu'!:)

roja_azul76
roja_azul76  •  24 Iulie 2020, 19:03
Postat de iredrd pe 24 Iulie 2020, 18:58

RANDOOM E LA gradinita ,la grupa mica pe langa el !

Locul 1 si coronita, pentru cel mai bun postac!:)

Vezi toate comentariile (91)
Comentează