FOTBAL  »  Superliga  »  REGULAMENT

Se poate introduce a patra schimbare în meciurile de Liga 1? Răspuns ironic al lui Răzvan Burleanu pentru Mihai Teja: „O să-i fac cadou legile jocului”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 21:15

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a comentat ironic sugestia lui Mihai Teja de a introduce o a patra schimbare în meciurile de Liga 1.

O să îi fac cadou legile jocului, fiindcă din păcate ele sunt stabilite de AIFAB şi avem o lege acolo care prevede foarte clar numărul de schimbări. Nu ţine de FRF numărul de schimbări la acest nivel competiţional. Răspunsul e că nu se poate. Sunt legi ale jocului pe care trebuie să le respectăm, dacă vrem să jucăm la nivel profesionist”, a declarat Răzvan Burleanu, conform TV Telekom Sport.

Zilele trecute, pornind de la subiectul regulilor U21, antrenorul lui Poli Iași, Mihai Teja, a solicitat FRF, verbal, introducerea unei schimbări în plus, pentru a nu da atâtea bătăi de căp antrenorilor. Tot mai mulţi tehnicieni s-au plâns de faptul că sunt nevoiţi să-şi facă planul de joc începând cu cei doi jucători U21, dar şi introducerea a alţi doi-trei jucători U21 pe banca de rezerve, fapt ce ar scădea performanţa echipei.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (4)
105662257060988
Eugen Qy  •  10 August 2019, 06:43

Deh, ce sa-i mai ceri ? Muratura Burleasca !

105662257060988
Eugen Qy  •  10 August 2019, 06:41

Burleanu s-a ramolit definitiv ! Pai mai Ciurli-burli, TU ar TREBUI sa CITESTI inaintea altora aceste legi si sa vezi UNDE SCRIE CA ESTI OBLIGAT la FOTBALUL PROFESIONIST sa ai in teren UN anumit numar de JUNIORI !!!!! Daca tu te bagi in sema si mai apoi invoci niste articole dintr-o lege pe care ai schimbat-o chiar TU, cum ai vrea sa se joace dupa ADEVARATELE LEGI ale FOTBALULUI ??? CINE in Lume ma poate OBLIGA sa investesc in juniori, dar mai ales CINE IN LUME ma poate OBLIGA sa INVESTESC in niste echipe de fete DACA EU NU VREAU NEAPARAT ASTA !!!??????? Acum ai facut-o pe asta cu juniorii, maine vei OBLIGA finantatorii sa aiba echipe de fete , raspiomaine sa aiba cate 3 echipe de fete, dar tu, repet TU, te-ai GANDIT vre-un sfert de secunda, ca mai mult nu iti permite neuronul, la faptul ca ASTA presupune CHELTUIELI URIASE intr-un fotbal si la nivel MASCULIN destul de slab ??? Tu ca tu, dar i,,,,,ii pe care ti-i ti aproape nu iti sugereaza NIMIC ! Nu iti sugereaza de exemplu ca ar trebui un Campionat de TINERET-Sperante care sa se joace in paralel cu liga 1 si care sa fie premiat cel putin la 3/4 din nivelul de premiere al LIGII intai ???? Campionat de fete EXISTA si raportat la cel masculin e chiar bunicel, dar ACOLO nu ai gasit SPONSORI sa il faci ATRACTIV ? Nu ai reusit sa il faci sa CREASCA si acum vrei ca destul de putinii investitori in fotbalul masculin si dintre si mai putinii doritori de investitii la baieti sa se RETRAGA ??? Esti cel putin PENIBIL, ca sa ma rezum

spritz123
spritz123  •  10 August 2019, 01:02

o sa-mi iau cartonase galbene, rosii, verzi, albastre si de toate culorile..PAI OAMENI BUNI...cand vedeti poza ce deduceti? unul care are burta peste curea si altul care nu are nimic sub curea?reguli ca astea? burkina faso? Botswana?papua noua guinee?in ce fotbal si lume traim?maine poimaine or sa-mi zica ca fi-miu va juca la echipa de fete sau fic-mea la echipa de baieti ca asa au decis ei?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close