FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

Se pregătește curățenia de iarnă la un club din Liga 1 » 6 jucători sunt direct vizați

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2018 12:18

Președintele lui Poli Iași, Adrian Ambrosie, a anunțat că jucătorii din lot vor fi evaluați în meciurile rămase până la sfârșitul anului, iar la cei care nu corespund așteptărilor se va renunța în ianuarie. 

Începând cu duelul de vineri, contra CFR-ului, jucătorii lui Poli intră în "sesiunea de iarnă". Una în care cei cu note proaste la "colocviile" de până acum trebuie să pluseze serios ca să încheie sezonul în Copou.

"Pe acest final de an vor fi făcute ultimele evaluări ale componenţilor lotului. În iarnă, în funcţie de randamentul avut de fiecare jucător, se va trage linie şi vom decide pe cine ne bazăm mai departe şi la cine vom renunţa. Concurenţa este acerbă, aşteptăm ca fiecare să lupte pentru locul său în echipă", a anunțat preşedintele Adrian Ambrosie.

Amenințați sunt destui. Paul Pârvulescu, Moussa Sanoh, Patrick Petre și Martin Mimoun, toți nou-veniți, n-au reușit să convingă până acum. O indică inclusiv mediile notelor primite în Gazeta Sporturilor, cuprinse între 4,50 și 5.

Tot în acest grup se regăsesc Laurențiu Rus și Lewis Enoh. Dar au un statut aparte. Primul a fost adus de la CFR la solicitarea expresă a antrenorului Flavius Stoican, care a mai lucrat cu el la Dinamo și la Voluntari. Și se pare că, în ciuda startului împiedicat, va primi mai departe încredere.

La fel, lui Lewis Enoh. Pe atacantul camerunez, Stoican și directorul sportiv Tibi Selymes și l-au dorit cel mai mult. Și au făcut eforturi deosebite ca să-l convingă să vină la Poli, de la Lokeren. Eforturi care s-au materializat spre sfârșitul lui august, când campionatul deja începuse. Enoh nu e la nivelul celorlalți jucători, cu pregătirea, și i se va acorda timpul necesar pentru a se integra. 

6
e media calificativelor primite de Dylan Flores în Gazetă (10 meciuri notate). Singura dintre achizițiile verii care a convins până acum la Poli cu adevărat

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO A negociat Dinamo cu Flavius Stoican? "Am băut șampanie și am mâncat paste, apoi m-a întrebat dacă merg în club"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează