FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Se pregăteşte să devină antrenorul celor de la CFR Cluj: "Vorbesc tot timpul cu Paszkany şi Mureşan"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2013 11:12

CFR Cluj a avut un sezon dezastruos în Liga 1 şi Paulo Sergio are şanse mici să mai fie antrenor în Gruia şi în campionatul viitor. Un fost jucător important al clujenilor, Eugen Trică, se pregăteşte pentru a prelua la un moment dat banca tehnică a celor de la CFR Cluj.

Fostul mijlocaş spune că se înţelege perfect cu Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan.

"Avem o relaţie extraordinară, tot timpul vorbim, ne auzim la telefon. Vorbesc cu ei, am rămas în relaţii excelente, mai ales că m-am simţit foarte bine la Cluj unde zic că mi-am făcut datoria. Cel mai bine la Cluj m-am simţit ca jucător", a declarat Trică, potrivit citynews.ro

"Cu siguranţă o să-mi vină şi mie rîndul să antrenez. Acum nu e cazul, nu se pune problema acum. Mie îmi mai trebuiesc măcar doi ani de zile să mă pun la punct cu unele detalii şi să mai învăţ ceea ce trebuie. CFR-ul e o echipă foarte mare, e normal să-mi doresc să mă întorc aici într-o zi din postura de antrenor", a mai afirmat fostul decar al "vişiniilor".

Trică antrenează în prezent Juventus Bucureşti şi ca jucător a cîştigat cu CFR Cluj cupa şi campionatul în sezonul 2007–2008.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
cfrclujole
cfrclujole  •  13 Aprilie 2013, 19:12

Si-a facut intrarea!:)

thumbzilla
thumbzilla  •  13 Aprilie 2013, 01:45

trica vede o echipa mare in orice rahat de club care i-ar face o oferta :|cand era la steaua statea numai pe garduri si isi baga paula in toate echipele.

geolgo
geolgo  •  13 Aprilie 2013, 00:32

nu te uit gitano,zingaro....rapanosule!!tu care pt un salariu ai uitat unde ai crescut!!nu am sa te uit niciodata!!!curvaaa.......

Vezi toate comentariile (24)
Comentează