FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Se pun în mişcare negocierile dintre Copos şi Gruia Stoica: "Facem audit, apoi negociem!"

Stoica e pe locul 10 în Top 300 Capital, cu o avere de 550 de milioane de euro
Stoica e pe locul 10 în Top 300 Capital, cu o avere de 550 de milioane de euro

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 20:23

Gruia Stoica recunoaşte că a discutat cu George Copos preluarea Rapidului, dar că nu va lua nici o decizie pînă cînd nu va cunoaşte exact situaţia clubului.

Negată vehement de Copos luni seara, varianta ca Gruia Stoica să devină patronul Rapidului este confirmată chiar de omul de afaceri în vîrstă de 44 de ani.

"A existat o invitaţie la dialog din partea domnului George Copos, pentru cumpărarea clubului, pe care am onorat-o cu plăcere. Momentan nu am luat nici o decizie, vom analiza propunerea făcută", a mărturisit Stoica pentru Mediafax.

Gruia a ţinut să precizeze că nu va înainte în negocieri pînă cînd clubul nu va fi supus unui audit minuţios: "Cu siguranţă, nu voi decide să preiau Rapidul fără un audit amănunţit. E o decizie ce trebuie atent cîntărită".

" Rapid va rămîne pe mîini bune. Gruia Stoica e un om extraordinar, m-aş bucura mult să vină în locul meu" (George Copos, aseară)

34 de milioane de euro însumează datoriile giuleştenilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
blondulgiulesti
blondulgiulesti  •  20 Martie 2013, 17:31

Bai astia care nu sinteti Rapidisti, ce p.............a mea cauti voi aici mah, noi nu avem nevoie de comentarile voastre vedetiva ma trburile voastre cu armata si securitatea, lasati Rapidul in pace nu va mai bagati voi, ce sinteti gelosi ? o sa vadam pe coaja la toti si sa aveti frica de Rapid,Forzza Giulestina !!

zoomrapid
zoomrapid  •  20 Martie 2013, 17:13
Postat de dehasdeu pe 20 Martie 2013, 09:51

Parca am mai auzit-o p'asta cu auditul la Valvis sau la Taher si amandoi au cam avut aceeasi soarta. Cert este ca nu va pleca Georgel de langa savarina, fie ea uscata si expirata.

In cazul in care Gruia va face un audit minutios si va lua decizia sa cumpere Rapidul, savarina Copos va ramane cel mult un actionar minoritar sau chiar va pleca de tot... pt ca nu mai are cum sa tina fraiele Rapidului. si nici nu mai este interesat. asta se vede din declaratiile pe care le da in ultima perioada. Sper ca urmatorul actionar, daca va fi Gruia Stoica sa vina cu ganduri bune si cu gandul de a promova Rapid mai mult decat a facut-o fostul actionar...

dinarad
dinarad  •  20 Martie 2013, 15:19
Postat de borat101 pe 20 Martie 2013, 08:03

Asta am si zis, este perfect omul clanului tig.a.nesc din fotbalul Romanesc.

Nu cred ca este vorba de nici un clan aici. Prea le aveti cu teoria conspiratiei.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează