FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Se răzbună pe Filip? Rednic vrea să înceapă cu Oltean titular pe stânga și jocul cu Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2016 00:00

Steliano Filip este jucătorul din lotul lui Dinamo cel mai bine cotat în cursa pentru Euro. Asta nu îl împiedică însă pe Mircea Rednic să îl "urecheze" pe motiv că fundaşul stânga şi-a exprimat public nemulţumirile.

Conform surselor Gazetei, "Puriul" intenţionează să îl titularizeze în jocul de diseară, cu Concordia Chiajna, tot pe Vlad Olteanu, fotbalist care are un singur meci în Liga 1 şi acela jucat chiar etapa trecută, cu FC Botoşani!

Fundaşul adus în această iarnă de la FC Braşov a evoluat în partida de acum o săptămână întrucât Filip a fost suspendat. Olteanu nu a dezamăgit la debut, dar nici nu a avut o evoluţie care să iasă în evidenţă. Totuşi, el pare să-i fi luat faţa lui Steliano deoarece a semnat un contract de reprezentare cu fiica lui Rednic, Luana, care are licenţă de impresar.

Pentru a se răzbuna pe Filip, antrenorul îi face reclamă bună lui Olteanu cu orice prilej: "Am vorbit cu Steliano şi a înţeles că are concurenţă serioasă pe postul său. Olteanu a debutat foarte bine cu Botoşani. În plus, suntem în discuţii avansate cu Peteleu, care a evoluat foarte bine cu mine, la Petrolul, și care poate juca şi fundaş stânga".

Intervine Negoiţă?

Salvarea internaționalului dinamovist ar putea veni chiar de la patronul clubului, Ionuţ Negoiţă. Acesta speră să îl transfere pe bani buni pe fotbalistul de 21 de ani care a şi debutat la echipa naţională în amicalul cu Italia şi care în acest moment este văzut ca parte din lotul pentru Euro 2016 creionat de selecţionerul Anghel Iordănescu.
Acţionarul majoritar nu agrează deloc trecerea pe banca de rezerve a lui Filip în favoarea unui fundaş de 19 ani, nou-venit, care a jucat în Liga 1 doar 90 de minute. Nu ar fi prima oară când Negoiță intervine pe lângă Rednic. Deşi finanțatorul nu este genul care să intervină brutal peste antrenori, el a mai intervenit în trecutul apropiat solicitând în mod expres să joace Ionuţ Nedelcearu pentru ca "Nede" să fie văzut de diverşi scouteri veniţi de la cluburi puternice din Europa.

2 golurişi 2 pase decivise a reuşit Filip în acest sezon în 19 meciuri de Liga 1

5,86este media notelor GSP ale lui Filip, a doua cea mai mare dintre fundaşii lui Dinamo, după Marc, 5,90

1.250.000 €valorează Filip în acest moment, conform transfermarkt.de. Olteanu e cotat la 150.000 de euro

"Ne dorim să cîştigăm toate meciurile, tocmai de aceea am jucat cu doi atacanţi cu Steaua. Dinamo e pe val, dar noi sperăm să cîştigăm acolo"
Marius Pena, atacant Chiajna

"Cînd vor putea să joace toţi cei care au venit în pauza de iarnă vom fi cu adevărat puternici. Avem atacanţi cu CV-uri importante. Milevski face progrese, iar Hamza şi Garcia lucrează cu preparatorii fizici să ajungă rapid la un nivel corespunzător"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (80)
aldo_m
aldo_m  •  21 Februarie 2016, 12:46

ziaristi mancatori de bani de la gigi pai bine ma ziaristule tu vrei ca jucatorii lui dinamo sa fie impresariati de giovanii sa patim ca la meciul cu cluju; cand giovanii le-a ordonat sa nu se prezinte la meci sau poate pa tine si mama ta tine giovanii cu bani din puscarie ,ai facut facultatea fara sa inveti si ai nevoie de bani sau poate ati da turcu bani sa scrii de rednic ,uneorii uniii ca tine ar trebui *** sa sa nu se perpetueze tampenia din tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  20 Februarie 2016, 20:27

Filip e titular, asa ca ia uitati-va pacalicilor ca Rednic nu s-a razbunat pe el decat in imaginatia voastra ghidonata de la Pipera! Inca una din multele minciuni proferate pe acest site la adresa lui Dinamo!

yo..
yo..  •  20 Februarie 2016, 17:57

Domnilor din redactia GSP.. voi va luati salariul acela modest lunar...datorita noua cititorilor ( e scump bannerul de reclama/publicitate pe GSP.RO) Din vanzarea ziarului la tarabe nici 50% din salarii nu va acoperiti.Restul vin din reclame...deci daca o sa mai continuati cu articole de cacao...noi fanii..nu o sa mai accesam gsp.ro si atunci..scade trafficul pe site...scade si pretul bannerului de reclama/publicitate- rezultat final- scade si salariul acela modest al domniilor voastre !!!!!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează