FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Se rupe Craiova! Un titular din sezonul trecut s-a săturat și vrea să plece

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 18:33

Rămași fără Screciu, Băluță și Gustavo,  cei de la U Craiova sunt aproape să se mai despartă de un jucător important în această vară.

Hristo Zlatinski (33 de ani), bulgarul care evoluează în "Bănie" încă din 2015, a solicitat conducerii să fie lăsat să plece de la echipă după  ce în acest sezon a devenit rezervă în echipa lui Mangia, scrie TV Digi Sport.

Sosirea lui Cicâldău, adus în această vară de la Viitorul, a determinat pierderea locului de titular al lui Zlatinski, care e vizibil nemulțumit de statutul de rezervă.

Zlatinski se află la U Craiova din 2015, perioadă în care a reușit 9 goluri în 111 meciuri în toate competițiile.

În această pauză competițională, la Craiova au venit Marko Pigliacelli, Isaac Donkor și Alexandru Cicâldău, iar în scurt timp oltenii vor oficializa transferul lui Matteo Fedele.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
lionforever
lionforever  •  03 August 2018, 11:32
Postat de George Adrian Popescu pe 02 August 2018, 23:40

Rossi, Bic, Barbut. Vai noua!

Pai a încercat cineva sai folosească? A încercat cineva copii de la echipa a două? Nu stam si ne vaitam de jucători dar nu încercăm să găsim soluții doar cumpărăm și constatăm că la noi nu sunt buni daca joaca două meciuri.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  03 August 2018, 08:14
Postat de thebluestlion pe 03 August 2018, 01:02

Bic și Rossi au stat numai accidentați. Bărbuț e de playout cel mult. Cicaldau are nevoie de timp. Cred că doar Mateiu e o soluție. Vedem elvețianul ăsta cum o fi...

Se pare ca ultimul transfer, care, defapt, nu este perfectat, are drept scop sa acopere plecarea la Zlatinzcki, nicidecum pentru a se intari lotul, asa cum speram noi. Orice am zice, hotararea lui Marcel Popescu si a lui Mihai Rotaru este luata - distrugerea Craiovei! Iar noi ne racim gura degeaba caci oamenii acestia nu sunt dispusi sa rezolve problemele lotului si nu vor sa cheltuie nimic din ce au incasat din plecarile de anul acesta. Vrea sa plece Zlatinski? Foarte bine, vor mai incasa niste euroi! Transferuri oricum nu mai fac. Poate, cine stie, mai apare vre-unul gratis dar de cheltuit in nici-un caz. Asa ca este bine sa ne luam gandul de la Craiova!

1929473360713272
Vaxile Roaita  •  03 August 2018, 01:34

La dezastrul previzibil de la Craiova, își aduce prețioasa contribuție, acest fost activist sindical pe nume Popescu Marcel, care de când a aterizat în fotbal, (numai el știe cum) cu îngâmfarea lui inconfundabilă,face numai prostii. Oltenașilor, debarcați-l urgent că e piază rea.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează