FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN MEDIAȘ, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Se schimbă din nou căpitanul la FCSB » Cine va purta banderola în meciul cu Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 09:16

În ultimele 3 meciuri, FCSB a avut la startul jocurilor 3 căpitani, iar purtătorul banderolei se va schimba din nou la duelul de duminică cu Gaz Metan.

  • FCSB - Gaz Metan se joacă la Pitești, duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

Cu Astra, 1-0, banderola a stat pe braţul lui Gnohere, apoi, la Derby-ul cu Dinamo, 1-1, căpitan a fost Bogdan Planic. Runda trecută, la Iaşi, 2-1, acest statut l-a avut Filip.

Mâine, la Piteşti, în meciul cu Gaz Metan, va reveni în primul "11" Bogdan Planici şi cum în acest moment el e primul căpitan al echipei, sârbul va purta banderola. Va fi al 10-lea meci din actualul sezon în care sârbul Planic va fi căpitan. 

În acest sezon, Bogdan Planic a evoluat în 18 partide în toate competițiile.

Vezi și: Dică și Becali se războiesc pe un nou front » Miza e soarta unuia dintre cei mai valoroși jucători

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  01 Decembrie 2018, 11:10

Cred ca nea jiji o sa aibe banderola

Vezi toate comentariile (1)
Comentează