FOTBAL  »  LIGA 1  »  TOPUL FORBES AL CELOR MAI BOGAŢI ROMÂNI DIN FOTBAL

Se scufundă Gigi! Copos a ajuns mai bogat decît Becali

Copos şi Becali, doi dintre cei mai bogaţi oameni din fotbalul românesc
Copos şi Becali, doi dintre cei mai bogaţi oameni din fotbalul românesc

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 15:10

Nici un afacerist implicat în fotbal n-a înregistrat vreo creştere a averii în ultimul an. Cel mai bogat rămîne Niculae de la Astra

Fotbalul românesc o ia la vale o dată cu averile celor care investesc în el. Patroni, impresari, antrenori sau jucători, nimeni nu a reuşit să-şi crească averea în ultimul an. Conform Topului "Forbes 500 miliardari", publicat ieri pe piaţă, doar patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, a reuşit să-şi păstreze intactă situaţia financiară de anul trecut. În rest, pierderi mari pe linie!

Cel mai afectat a fost stelistul Gigi Becali. El mai are doar 150 de milioane de euro, cu 50 de milioane în minus faţă de anul trecut şi de 5 ori mai puţin decît în 2008! Pierderi importante au mai suferit şi Arpad Paszkany şi familia Lucescu.


409575-ceimaibogati1.png

Patriciu, tot numărul 1!
În topul general al celor mai bogaţi români, continuă să conducă omul de afaceri Dinu Patriciu, urmat ca şi anul trecut de Frank Timiş şi Ioan Niculae.

409581-ceimaibogati2.png

Cine mai e în top
Ion Ţiriac face şi el parte din topul oamenilor înstăriţi. Cu o avere estimată la 750 de milioane de euro, fostul mare tenismen ocupă poziţia a 5-a a clasamentului. Cu afaceri în industria auto, banking şi asigurări, Ţiriac îl surclasează clar pe Sebastian Ghiţă, cel care deţine echipa de baschet Asesoft Ploieşti. Omul de afaceri are o avere estimată la 73 de milioane de euro. Cu o avere de 10 milioane de euro în 2010, Constantin Iacov a părăsit topul în acest an.

33 de nume noi din toate domeniile au intrat în Top 500 miliardari în 2011

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (31)
sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  18 Octombrie 2011, 19:59

Ba da ala care a venit la DInamo mai noou de ce a mai venit ca vad ca nu are bani !! Mass media ne-a aratat ca are FERRARI-uri si atit !!!

vataselu
vataselu  •  18 Octombrie 2011, 19:36

la toti este de discutat dar la chivu e prea de tot ... cred ca numai in anul in care a castigat UCL salariu prime bonusuril a ajuns la 7 mil euro ... nu inteleg de unde pana unde are doar 14 mil de euro avere cand el acum 12 ani juca la ajax ... iar la inter merge pe 5 ani...

unmaker
unmaker  •  18 Octombrie 2011, 18:38

se scufunda se scufunda...dar sa nu ia si pe steaua dupa el...cum a patit craiova

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close