FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se scufundă planeta Dinamo! Șocul produs de Eugen Neagoe a adâncit haosul din club » Cine e acum inamicul public #1

Dinamo
Dinamo

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 13:22

Oficiali și angajați ai clubului vor să părăsească grabnic gruparea, inclusiv oameni importanți din conducere precum Prunea și Bălănescu.

Șocul produs de leșinul lui Eugen Neagoe, care a pendulat între viață și moarte duminică seară, a adâncit mai mult prăpastia între ceea ce reprezintă acum FC Dinamo și suporteri. Iar mulți dintre oficialii și angajații grupării caută să se despartă cât mai repede de societatea condusă acum de Ionuț Negoiță, care, la rândul său, caută să se debaraseze urgent de club sau măcar de responsabilitate.

Scapă cine poate

Florin Prunea și Bogdan Bălănescu sunt printre primii care caută să părăsească gruparea. Numărul 1 executiv la Dinamo acum, Prunea a fost ferm în comentarii și în decizii de când a sosit, dar este mâhnit de tot ceea ce se întâmplă, mai ales că a început și el să fie contestat de o parte a galeriei. Așteaptă doar un moment prielnic să plece, după ce se va lămuri cine va conduce staff-ul tehnic și dacă se va încumeta cineva să preia pachetul de acțiuni de la Negoiță.

Inamicul public numărul 1 al dinamoviștilor, Bălănescu a preferat să stea în umbră și să evite contactul cu suporterii, chiar și cei pașnici, însă este considerat de "ultrași" drept principalul vinovat de haosul creat la Dinamo în ultimele două luni. Acuzat că l-a trădat și mazilit pe Mircea Rednic, Bălănescu caută și el o despărțire grabnică de club, mai ales că zilnic este somat de galerie să-și dea demisia. 

"Ură, luptă pentru putere, dezbinare"

Și alți oficiali ai grupării sunt scârbiți de situație. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, ia din nou în calcul retragerea! Andei David, directorul de marketing, care a echilibrat situația cu sponsorii în această vară, este dispus să plece grabnic de la club. Reacția clubului după "șocul Neagoe" a fost egală cu zero: pe nicio rețea de socializare și canal de comunicare nu s-a emis vreun comunicat.

"Atâta ură n-am mai văzut, toată lumea atacă pe toată lumea. E incredibil ce s-a petrecut. Eugen era pe jos şi din tribună oamenii îl înjurau! Incredibil! Ăştia sunt animale, nu oameni! Animale!"
Florin Prunea, manager general Dinamo

"Mă gândesc serios dacă să mai continuu, ăsta nu e Dinamo la care am crescut și care m-a crescut, dar vreau să fiu alături de băieți, pentru că sunt momente grele, toată lumea e îngrijorată. Dinamo e ca o bombă care stă să explodeze, Doamne, ferește să se mai întâmple ceva!"
Florin Prunea, manager general Dinamo

"Evul Mediu? Inchiziția?"

Fotbaliștii sunt consternați de situația de la club. Straton a fost singurul care a venit duminică noaptea la spital, dar Cătălin n-a putut intra, întrucât lui Neagoe i s-a recomandat odihnă. Portarul a vorbit cu Ionel Dănciulescu, care a încercat să-l liniștească, discutând telefonic și cu ceilalți jucători.

Căpitanul echipei, Dan Nistor, s-a declarat șocat de atmosferă: "Trăim în Evul Mediu, este Inchiziția? E haos, teroare, iar jucătorii străini nu pricep o iotă din ce se petrece la echipă, mai ales că ei au semnat cu Dinamo pentru coregrafiile făcute de galerie. E prea multă ură, e nebunie, nu se poate construi nimic astfel. Eu mi-aș dori ca Mister Neagoe să revină, să nu se lase de antrenorat, suntem alături de dânsul. Oricum, meciul s-a jucat degeaba după acel șoc, cel puțin coechipierii mei nu s-au putut concentra deloc, la pauză întrebau de Neagoe, dacă e bine, nu puteau sta cu mintea doar la fotbal".

Și Rednic ar fi făcut epurări

Galeria reproșează conducerii, printre alte decizii, aceea de a-i da afară pe jucătorii aduși de Mircea Rednic în mandatul precedent. Totuși, chiar și "Puriul" voia să renunțe la majoritatea fotbaliștilor aduși de el în prima parte a lui 2019, tocmai de aceea încropise o "listă neagră" pe care se aflau cei la care Dinamo a renunțat deja. Un singur fotbalist ar fi rămas dintre cei maziliți, Thanasis Papazoglou, care între timp a semnat cu FC Voluntari!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează