FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se sfîşie între ei » Dinamo e pe un butoi de pulbere după ce a ratat calificarea în cupele europene

Golul lui Temwanjera a consfințit umilința
Golul lui Temwanjera a consfințit umilința "cîinilor" la Vaslui și a stricat și mai mult atmosfera în cadrul echipei dinamoviste

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 20:26

Curtean s-a luat de Ţălnar, Florentin Petre i-a replicat dur, apoi jucătorii şi-au reproşat între ei ratarea Europei, Dinamo fiind iar pe un butoi cu pulbere.

Atmosfera de la Dinamo s-a deteriorat o dată cu eşecul de la Vaslui, scor 1-4, mai ales că echipa vine după o remiză cu Ceahlăul, 1-1, şi înfrîngere cu Steaua, 0-2. La ieşirea de pe teren, în minutul 55, Curtean a avut o ieşire nervoasă, îndreptată spre oamenii din staff-ul tehnic.

A dus degetele la cap şi-a spus: "N-ai creier!". "Îl viza pe Ţălnar", au comentat cei de pe bancă. Antrenorul a evitat să replice, pe moment, dar secundul Florentin Petre a sărit: "Cum îţi permiţi?! Ţi-ai pierdut minţile, taci din gură, n-ai ruşine?". Un alt secund, Bebe Alexe, a încercat să-l calmeze pe jucător, însă acesta a mers pe scaun, înjurînd furios.

Salarii pe "ochi frumoşi"
În vestiar, lucrurile nu sînt mai bune. Fotbaliştii se acuză între ei de evoluţia din teren: "Atacanţii nu primesc pase, apărătorii nu sînt atenţi şi se plîng că nu sînt susţinuţi". În plus, nu toţi jucătorii au fost plătiţi, ceea ce menţine o stare de tensiune în lot.

"S-a achitat unu din două salarii restante, dar nu toţi băieţii şi-au luat banii. Nu s-au plătit bonusurile individuale pentru minutele petrecute în teren sau pentru victoriile din martie", au mai zis ieri dinamoviştii.

"După accidentarea lui Cătălin Munteanu, a urmat un şir de ghinioane şi nici nu mai am cu cine să încropesc 11 titulari. Nu ştiu dacă ar fi putut face cineva mai mult decît am făcut eu" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
corbu_99
corbu_99  •  20 Mai 2013, 21:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Prietenas..dupa ce ca esti retardat mai esti si analfabet....

dragosph
dragosph  •  20 Mai 2013, 19:01
Postat de fcgeo pe 20 Mai 2013, 16:05

MAI SUNT SI ALTII NU SUNT SINGURII. CA DE EXEMPLU CEI DE LA FAIMOASA TELEVIZIUNE "STEAUA.RO" ,SUNT CATIVA ACOLO DE ZICI CA SAU LOVIT LA CAP SI VAD DOAR STELE.

Nu te mai uita la canalul ala ca e infectat rau, avem o televiziune sau ziar impartial la noi in tara? Eu chiar nu stiu.

dragosph
dragosph  •  20 Mai 2013, 18:55
Postat de adrian_hora pe 20 Mai 2013, 15:14

vad ca suporterii dinamovisti cred in continuare in fratiorul negoita:) sfanta naivitate. imi pare rau de de cei care pun sufletul pentru o echipa fie ea dinamo, craiova sau steaua si vad cum conducatorii acelor cluburi, sau in cazul craiovei, ai fotbalului romanesc isi bat joc de zecile de mii oameni care traiesc alaturi de ele.

Nu cred că ne punem baze mari în Negoiță, noi doar ne bucurăm ca am scăpat de vechea garda.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close