FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se știe numele echipei din Arabia Saudită care-l vrea pe căpitanul Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2016 20:42

Gigi Becali a dezvăluit zilele trecute că are o ofertă pentru Fernando Varela din Arabia Saudită, însă n-a vrut să spună despre ce ofertă e vorba.

Site-ul almowaten.net susține că fundașul central este dorit de Al Nassr. Arabii care au terminat sezonul trecut pe locul 8 în campionat vor să-l înlocuiască pe Mohamed Husain, fotbalist ajuns la Riffa.

Varela mai are o ofertă și de la PAOK, însă aceasta nu e pe placul finanțatorului roș-albaștrilor, el cerând în schimbul fundașului de 28 de ani nu mai puțin de două milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zizu
zizu  •  11 Iulie 2016, 09:04

inca o dovada ca infractorul nu tine cont de loc de faptul ca....poate e mai bine sa joace un jucator in europa,ptr cariera,viitorul lui...! nu astea nu au contat si nu vor conta vreodata ptr infractor.......! lui sa i iasa bani,asa ca ..ce nationala,ce patriotism.....milioanele arabilor sunt cele mai bune

mvradulescu
mvradulescu  •  11 Iulie 2016, 07:55

Probabil pentru Varela se justifică tentația unor venituri mult mai consistente, însă acest transfer ar diminua simțitor șansele de acces în grupele competițiilor europene ... Și după cum ne-au demonstrat Brandan, Budescu și „miracolul” Sânmărtean care după Vaslui, Steaua, țările arabe și în final binemeritata odihnă în Bulgaria, „excursiile” în campionatele în care se oferă venituri tentante, nu durează prea mult și se termină destul de prost ...

merace
merace  •  10 Iulie 2016, 23:28

pana nu se semneaza contractul, orice astfel de stiri sunt barfe ca sa se umfle pretul...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează