FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, JOI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Se suspectează între ei » Dinamoviştii cred că trupa lui Bonetti vor oferi victoria Stelei

Fanii cred că Dinamo nu va juca pe bune în meciul cu Steaua
Fanii cred că Dinamo nu va juca pe bune în meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 23:40

Fanii nu sînt convinşi că Dinamo va juca la victorie în Derby de România, considerînd că ar putea ceda punctele steliştilor, care au mai multe şanse la titlu.

În "haită" nu e deloc linişte înaintea Derby-ului de România, de joi seară. Atît pe diverse forum-uri, cît şi în discuţiile dintre ei sau în convorbirile cu Dario Bonetti, destul de mulţi suporteri ai formaţiei din Ştefan cel Mare se tem ca nu cumva Dinamo să fie blat cu Steaua!

Şi la întîlnirea de duminică dintre suporteri şi antrenorul italian, ultraşii i-au transmis acestuia că nu au încredere că toţi fotbaliştii îşi vor apăra şansele. "Sînt mai mulţi jucători dubioşi, ai grijă cum faci echipa! Relaţiile naş-fin dintre Gigi şi Borcea nu ne oferă siguranţa că meciul va fi corect", au ripostat fanii.

Anunţă echipa la stadion
Bonetti a încercat să-i calmeze şi i-a asigurat că are încredere în elevii săi: "Toţi vor să bată Steaua, aşa va fi, doar nu jucăm contra Barcelonei. Voi trebuie să ne susţineţi, avem nevoie de voi!".

Totuşi, peninsularul n-a anunţat o formulă de joc şi nici n-o va face pînă joi după-amiază, pentru a evita orice surpriză neplăcută. La derby-ul cu CFR (0-1), la pauză, la scorul de 0-0, Dario i-a acuzat pe jucători în vestiar: "Ori sînteţi drogaţi, ori sînteţi blat!".

De-atunci relaţiile sînt mai mult decît reci între fotbalişti şi antrenor, chiar dacă s-a făcut pace de ochii lumii.

5 victorii are Dinamo în ultimele 10 confruntări cu Steaua. Mai sînt două remize şi 3 eşecuri. Ultimele două "directe" au fost cîştigate de roş-albaştri

Episodul din 2008

Şefii au reacţionat dur ieri cînd au auzit de acuzele de blat. "Nu mai inflamaţi spiritele!", au cerut ei şi-au adus aminte de episodul din 2008, cînd Dinamo a învins Steaua cu 2-1 în Ştefan cel Mare, în penultima etapă, şi a permis celor de la CFR să cîştige campionatul în detrimentul roş-albaştrilor. "La acel meci, în tribune erau cîteva sute de oameni ai legii care ar fi intervenit dacă era ceva necurat şi-ar fi fost arestări la nivel înalt la ambele cluburi!", au rememorat dinamoviştii.

Victorios cu Steaua
Dario Bonetti a mai trăit un Derby de România, imediat după "Minunea de la Liberec", în Ghencea, cînd Dinamo a învins cu 1-0, prin reuşita lui Tamaş. Cinci jucători ai "cîinilor", Scarlatache, Pulhac, Rus, Niculae şi Dănciulescu, sînt singurii supravieţuitori ai acelei formaţii victorioase.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
1745flo
1745flo  •  16 Mai 2012, 00:08
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2012, 14:19

" "La acel meci, în tribune erau cîteva sute de oameni ai legii care ar fi intervenit dacă era ceva necurat şi-ar fi fost arestări la nivel înalt la ambele cluburi!", au rememorat dinamoviştii." SA INTELEGEM CA URMAU SA ARESTEZE SUPORTERI ??? Arestari la nivel inalt ???? Cine a REMEMORAT enormitatea asta ???

un articol foarte hazliu!:)))

brod
brod  •  15 Mai 2012, 15:16

eu n-aş da nici o fărâmă din banii şi din timpul meu ca să fiu luat de prost, în barbutul dintre finul borcea şi naşul gigi. FRAŢILOR, STAŢI ACASĂ! FACEŢI GREVĂ! de restul au grijă echipele străine...

badeadorian
badeadorian  •  15 Mai 2012, 15:01
Postat de sperlea pe 15 Mai 2012, 14:30

Vi s-a atras insistent atentia asupra greselii penibile din titlu, dar vad ca nu considerati necesar s-o corectati. De ce va batjocoriti cititorii?

pe mana cu nasul ei "vrea" sa schimbe si gramatica limbii romane nu numai legile din sport . :))))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close