FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - RAPID, AZI, ORA 18:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Se tem de "valize" » Rapidiştii se tem ca adversarele să nu fie motivate financiar de alte echipe

Rapidiştii se tem că argeşenii vor fi motivaţi de rivali la meciul de azi.
Rapidiştii se tem că argeşenii vor fi motivaţi de rivali la meciul de azi.

Articol de , - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 aprilie 2012 20:05

Rapidiştii se tem ca restul contracandidatelor să nu motiveze financiar adversarele, acum, cînd vişiniii au ajuns la doar 4 puncte de primul loc.

Nimeni nu mai crede că alb-vişiniii nu se bat la titlu în acest an, chiar dacă Răzvan spune răspicat că Dani Coman şi compania nu au nici o şansă să se impună la sfîrşitul sezonului şi că se gîndesc doar la finala Cupei României. Chiar şi George Copos îl contrazice pe tehnician şi a anunţat că titlul poate veni în Giuleşti pentru a patra oară în istorie.

Acum, cînd au impresionat în ultimele etape şi au revenit la doar 4 lungimi în spatele liderului CFR, giuleştenii se tem însă că celelalte grupări care se bat la cîştigarea campionatului vor începe să premieze adversarele din aceste ultime 8 runde ale sezonului.

Prima oprire, în această seară, la Mioveni, unde gazdele sînt resemnate şi aproape retrogradate, iar rapidiştii cred că adversarii vor fi motivaţi financiar de alte echipe din Liga 1.

"Sînt lucruri care se întîmplă la noi în campionat, deşi nu e normal. Trebuie să jucăm ca şi pînă acum şi să luăm cele 3 puncte la Mioveni. Sîntem mai buni, sperăm să profităm de situaţia adversarilor noştri din acest sezon", spun rapidiştii.

"Va fi un meci greu, ei nu mai au nici o presiune, noi trebuie să mergem să cîştigăm. Sîntem echipa favorită, avem o valoare în plus" (Ciprian Deac, atacant Rapid)

"Aştept să ne consolidăm poziţia în campionat, să fim în primele trei echipe pînă spre final. Cine ştie, poate cu puţină şansă, vom ajunge noi pe primul loc" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
tigruzzu
tigruzzu  •  22 Aprilie 2012, 00:19

Miovenii au jucat de parca de acest meci depindea retrogradarea lor. Valizele au reintrat in circuit, oameni buni. Gige a becalizat toata Romania, dupa cum a si promis acum vreo 6 ani. Ce Base? Jije-i imparatul ...

brod
brod  •  21 Aprilie 2012, 20:38

daca pretinul gigi ii da nu o valiza (merge si o punga de plastic) lui copos, iar ala tot nu le plateste salariile propriilor jucatori... ciobanul iese in castig, iar afacerea e si mai sigura. vi se pare imposibil?

criticul89
criticul89  •  21 Aprilie 2012, 14:21
Postat de srobertgeorge pe 21 Aprilie 2012, 09:12

pai se asteptau cumva va adversarele sa nu se omoare cu jocul in meciurile contra lor?....numai si prin declaratia asta si te pune pe ganduri ce fel de fotbal joaca rapidul...

si pe mn ma pune pe ganduri prostia si paranoia unora ca tn.....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează