FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, MÎINE ORA 20:20, ÎN DIRECT PE ANTENA1/GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Se umple Ghencea! S-au vîndut deja aproape 16.000 de bilete pentru meciul cu Vaslui

Stadionul Ghencea va fi din nou plin la meciul cu FC Vaslui.
Stadionul Ghencea va fi din nou plin la meciul cu FC Vaslui.

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 20:44

UPDATE  20:30 Stadionul din Ghencea va fi plin la meciul cu Vaslui. Pînă la această oră s-au vîndut deja 15.986 de bilete!

 

Ghencea va fi plină vineri seară, iar roş-albaştrii au cîştigat toate meciurile pe care le-au disputat în condiţiile acestea în ultimii ani.

Pentru suporterii Stelei, momentul acesta e similar cu revenirea lui Victor Piţurcă în Ghencea. E la fel de important, fiindcă şi atunci, şi acum tribunele se umplu pentru un meci din Liga 1. Pînă ieri seară se dăduseră deja jumătate dintre biletele tipărite şi oficialii Stelei sînt convinşi că stadionul va fi plin vineri seară, la partida cu Vaslui.

Pe lîngă atmosfera incendiară şi încasările importante, afluenţa publicului mai e relevantă dintr-un motiv: roş-albaştrii au cîştigat toate meciurile pe care le-au jucat recent în campionat cu tribunele pline. 3-1 cu CFR Cluj în 2008, într-un retur în care echipa alerga să topească distanţa care o separa de trupa din Ardeal, 2-1 cu Craiova la primul meci cu Piţurcă antrenor, în 2010, şi 2-1 cu Astra pe 18 martie, cînd echipa s-a întors în Ghencea după aproape un an de jucat fie pe Naţional Arena, fie pe alte stadioane din ţară.

Acoperă şi cheltuielile cu victoria!:)
Interesul mare pentru meciul Steaua - Vaslui e încurajat şi de preţurile mici ale biletelor. Un tichet la peluze costă 5 lei şi pentru tribuna 0 e 40 de lei. Chiar şi aşa, cu preţuri mici, clubul iese în cîştig. Suma totală încasată pe biletele vîndute va fi în jur de 140.000 de euro. Ea acoperă toate cheltuielile de organizare, plata brigăzii de arbitri, chiria stadionului, precum şi primele jucătorilor în cazul unei victorii!

Bonusurile înseamnă 60.000 de euro în total, închirierea stadionului pentru un meci face 24.000 de euro, iar brigada de arbitri din Serbia costă 12.000 de euro. Mai există şi alte cheltuieli legate de organizarea meciului, 10.000 de euro. Deci Steaua ar plăti 106.000 de euro şi ar încasa 140.000 de euro, aşadar ar avea şi un profit de peste un miliard de lei vechi!

55.051 de persoane au fost la meciul Steaua - AEK Larnaca (3-1), partida cu cea mai mare asistenţă dintre cele jucate de roş-albaştri în acest sezon

6.924 de oameni au văzut-o pe Steaua în runda trecută disputată în Ghencea, la 4-1 cu Sportul, cea mai slabă asistenţă de cînd echipa s-a întors acasă

"Fiindcă au venit 7.000 de oameni cu Sportul, s-a comentat că am avut spectatori puţini, dar la alte echipe din Bucureşti pare că au stadioanele pline cînd le vin cîte 7.000!" (Mihai Stoica, manager Steaua)

Programul caselor de bilete:
Joi: 11:00-18:00
Vineri: 11:00-20:00

Preţurile biletelor:
Peluze 5 lei
Tribuna a II-a 15 lei
Tribuna I 20 lei
Tribuna 0 40 lei
Fotolii 75 lei
Loje 300 lei
Parcare 100 lei

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Gigi: "Am probe anti-CFR"

Patronul Stelei a făcut acuzaţii extrem de grave la adresa CFR-ului. "Vin şi ne spun că nu e moral să premiezi o echipă? Ce caractere pot avea aceşti oameni despre care eu am probe clare, atunci cînd Aurel Şunda era antrenor la ei, că au vîndut meciuri? Am probe", a declarat Becali la GSP TV.

Bergodi ar reveni la Steaua
Antrenorul italian care a pregătit-o pe Steaua în debutul sezonului 2009-2010 şi a fost dat afară de Gigi Becali după numai 3 luni, Cristiano Bergodi, a declarat pentru GSP TV că ar relua colaborarea cu patronul roş-albaştrilor. "Ce a fost a fost, a trecut timpul, n-are rost să stăm supăraţi. Dacă aş fi solicitat la Steaua, aş reveni", a spus tehnicianul italian.

Becali propune premieri la vedere
După ce a fost achitat în "cazul Valiza", Gigi Becali are o iniţiativă pentru finalul campionatului. "Ştiu că regulamentul sportiv interzice, tocmai de aceea voi propune ca pentru ultimele 3 sau 4 etape să fie admise la vedere. Adică, cine vrea pune banii într-un cont la LPF şi numeşte echipa pe care vrea să o premieze. Apoi, în funcţie de rezultat, LPF virează banii în contul echipei respective sau îi returnează", a declarat Becali la GSP TV.

Ţop explică gafele lui Tătăruşanu
Fostul mare portar al Stelei, Ion Voinescu, care ieri a împlinit 83 de ani, şi-a dat cu părerea despre portarul titular al Stelei. "Tătăruşanu alternează meciurile, unu bun şi două slabe. Este prost pregătit. Dacă ar fi cineva să ştie ce să-i ceară, pe calităţile lui, ar ajunge portar excelent", a spus Voinescu la Radio GSP.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
fconstantin
fconstantin  •  19 Aprilie 2012, 13:57

Bai frate mai scrieti si de Rapid cate un articol pe zi ca nu mai scapam de coloratii astia care-si dau cu parerea la articolele Stelei, nu de alta dar mai sunt si analfabeti si iti lacrimeaza ochii de ce prostii scriu!!!

blasfemie
blasfemie  •  19 Aprilie 2012, 11:00

suporteri de rezultat si de vremuri bune!raureanule lasa-te de presa ca nu te prinde deloc:))Aaaa si cum a castigat meciurile acelea cand afost stadionul plin(din ce reiese din articol,stadionul e plin odata pe an)?Cu CFR nu li se acorda ungurilor 2 penaltyuri clare si de pe Luna,cu Craiova la 1-0 pt olteni li se anuleaza un gol perfwect valabil pt un offside inexistent,cu Astra Steaua da 2 goluri din nimic,la unul Tarfulescu a vrut sa centreze si la altul Lung jr. iese bezmetic din poarta si complet aiurea,iar Rusescu da gol.......Asta e steaua:))

the_cezar
the_cezar  •  19 Aprilie 2012, 06:24
Postat de inopinat pe 19 Aprilie 2012, 01:33

La tine suporter/fan inseamna lingau?

nu generaliza,doar unii...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează