FOTBAL  »  Superliga  »  SURVIVOR

EXCLUSIV „Mi-am lovit soția, era gelozie!” Sebastian Chitoșcă, despre cum i s-a destrămat familia după Survivor: „Am primit 10 zile restricție de la poliție”

Sebastian și Alexandra Chitoșcă // foto: Instagram @ chitoscaofficial +7   FOTO
Sebastian și Alexandra Chitoșcă // foto: Instagram @ chitoscaofficial

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 10:42 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 14:24

Sebastian Chitoșcă (28 de ani), fost concurent la Survivor România, a dezvăluit în exclusivitate la GSP Live cum participarea la show-ul Kanal D i-a afectat relația cu soția sa, Alexandra. 

Participarea la Survivor l-a ținut pe fostul fotbalist departe de familie pentru mai multe luni. Perioada petrecută în lipsa soției sale, Alexandra, a avut urmări serioase asupra relației lor. 

Prezent în studioul Gazetei Sporturilor, Sebastian Chitoșcă a admis că atât el, cât și Alexandra au suferit teribil în lunile pe care fostul mijlocaș le-a petrecut în Republica Dominicană, la Survivor. După câteva zile în care a postat mesaje enigmatice pe rețelele de socializare, susținând că are probleme serioase, Sebastian Chitoșcă a ales să se destăinuie în fața moderatorului Costin Ștucan și a povestit detalii neștiute din viața sa de familie. 

Fostul jucător de la FCSB vrea să revină în fotbal: „Aș merge și în Liga 3, pe 1.000 de euro. Mai pot să joc lejer 6 ani!”
REVENIRE
Fostul jucător de la FCSB vrea să revină în fotbal: „Aș merge și în Liga 3, pe 1.000 de euro. Mai pot să joc lejer 6 ani!”

Sebastian Chitoșcă, detalii despre modul în care i s-a destrămat familia: „Soția mea a fost amenințată că voi fi penalizat”

„Soția mea a suferit foarte mult, plângea în fiecare seară. Am aflat asta când am ajuns acasă. A suferit mai ales după ce a fost amenințată că voi fi penalizat cu 100.000 euro. 

Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj: «Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani». S-a aflat, am fost văzut și am fost amenințat. Asta spunea regulamentul, clauza dacă îl încalci era de 100.000 euro. 

Le-am spus: «Vreți să mă concesionați pe 100 de ani sau pe vreo două vieți, ca să vă dau banii ăștia?» Ea, singură, naivă, s-a speriat, și de atunci s-a schimbat ceva în ea. A început să nu se mai uite la emisiune, prinsese ură față de ce s-a întâmplat. Nici eu nu puteau spune altceva, nu-i condamn pe cei de la emisiune. Oamenii au spus ce am semnat eu. 

De atunci s-a închis în ea, stătea singură, nu mai trecea nici pe la mama. A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul. 

Am început și eu să o controlez, pe Instagram, să văd istoricul din ultimele 6 luni. O deranja pentru că ea nu a făcut nimic, iar eu nu aveam încredere. O deranja foarte tare. Eu aveam Instagramul ei pe telefonul meu, ea pe al meu, transparență totală”, a povestit Sebastian Chitoșcă.

Scene ireale! Ciuculescu și Chitoșcă, foşti jucători la FCSB, şi-au împărţit pumni la Survivor România: „De aia nu vă halesc!”
Survivor România
Scene ireale! Ciuculescu și Chitoșcă, foşti jucători la FCSB, şi-au împărţit pumni la Survivor România: „De aia nu vă halesc!”

Sebastian Chitoșcă la GSP Live: „Încă aștept un semn de la soția mea, visez acest lucru. Am renunțat și la calculator”

Fostul concurent Survivor a relatat cum s-a răcit relația dintre el și soția lui. Cei doi sunt separați în prezent, dar Sebastian Chitoșcă speră că lucrurile se vor repara.  

„Condițiile erau foarte dure. Prin martie am avut un vis: ajunsesem acasă și soția mea nu mai avea sentimente pentru mine. Eu și soția mea suntem foarte bine conectați, n-am lipsit niciodată de acasă în toată perioada asta de aproape 8 ani. 

O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână. Când am visat acel lucru, am mers la producție și le-am zis că vreau să merg acasă. Am început să plâng. Apoi am ajuns acasă și am observat răceala dintre noi. 

Era o răceală inconștientă din partea mea, îmi spunea că o neglijez. Și-a dat seama, probabil, că eu poate nu sunt ceea ce-și dorește în tot restul vieții, chiar dacă am încercat să mă schimb, nu mai petrec la fel de mult timp la calculator. Era too late (prea târziu, n.r.). Dacă ea nu-și mai dorește, eu nu am ce face”. 

Sebastian și Alexandra Chitoșcă // foto: Instagram @ chitoscaofficial
Sebastian și Alexandra Chitoșcă // foto: Instagram @ chitoscaofficial
Sebastian și Alexandra Chitoșcă // foto: Instagram @ chitoscaofficial
Sebastian și Alexandra Chitoșcă // foto: Instagram @ chitoscaofficial
Sebastian și Alexandra Chitoșcă // foto: Instagram @ chitoscaofficial
+3 FOTO

Eu îmi cerusem iertare 3-4 săptămâni de la ea, zilnic, pentru tot ce am greșit. O vedeam afectată. Nu s-a putut. Am sunat-o pe mama ei, care îmi vorbea răstit. Mi-a zis direct: «divorț, veți vorbi la divorț». Soția mea nu mi-a spus asta. Am lăsat-o în pace. Lucrurile astea se întâmplau duminică dimineața, în urmă cu o săptămână.

Am venit cu mașina fără tricou pe mine, conduceam cu o bluză, eram destrămat. Am plâns tot drumul, mergeam și aveam tot felul de gânduri. Speranța că se va întoarce m-a făcut să nu iau decizii proaste. Fiind la volan, ai tot felul de gânduri. La un moment dat, nici nu mai vedeam drumul. Prietenii noștri apropiați sunt șocați.

- Sebastian Chitoșcă, la GSP Live 

Sebastian Chitoșcă, pedepsit pentru un episod de violență domestică: „Am fost violent cu ea”

Relația celor doi a bifat și un episod sumbru. În trecut, Sebastian Chitoșcă a admis că și-a lovit soția. Aceasta a depus plângere, iar el nu s-a putut apropia de domiciliu timp de 10 zile: 

„Am fost violent cu ea, da. Dar nu foarte violent. Certuri, ridicări de ton. Am lovit-o, cu foarte mulți ani în urmă, când eram copii. I-am dat o palmă. Eram copii, la început, gelozii, tâmpenii. Ea, spunând chestia asta oamenilor de acolo, poliției, am primit restricție să nu mă apropii de casa mea pentru 10 zile”. 

Până la 26 de ani, Sebastian Chitoșcă a jucat fotbal la mai multe cluburi din primele divizii, precum Ceahlăul, FCSB, FC Voluntari și FC Botoșani. El s-a retras în 2019, de la U Cluj, dar nu exclude să revină în fenomen. 

Citește și: 

Câți bani a câștigat Sebastian Chitoșcă la Survivor: „Ar fi trebuit să lucrez 4 ani în Germania pentru suma asta”

Ionuț Chirilă, intervenție aproape de miezul nopții: „Am crezut că e mai inteligent. Rapoartele lui pot avea un singur deznodământ”

Ianis Stoica, omul momentului la FCSB: „Sunt liniștit, nu-mi taie nimeni capul” » De ce n-a vrut tatăl lui să intre în direct

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  28 Septembrie 2021, 03:07

Sebi, roagă-te la Dumnezeu, lasă tatuajele alea...

red77
red77  •  27 Septembrie 2021, 19:25
Postat de regal.sport.csa.selimbar pe 27 Septembrie 2021, 14:49

Altul care își bate nevasta

Ori fata de unu care debiteaza tâmpeniil de 2 lei ca tine vorbește la obiect

bigd
bigd  •  27 Septembrie 2021, 16:49

S-au terminat lovelele Sebastiane. Ca nu ai tu fatza de femeia aia, stii si tu.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close