FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

CCA i-a trimis lui FCSB un arbitru pe care Gigi Becali l-a criticat dur: „Dacă și el...”

Sebastian Colțescu va conduce joi Voluntari - FCSB / FOTO Bogdan Bălaș
Sebastian Colțescu va conduce joi Voluntari - FCSB / FOTO Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 16:07 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 16:53

Meciul Voluntari - FCSB a fost încredințat unei brigăzi conduse de Sebastian Colțescu, arbitrul care în decembrie, la 1-1 cu CFR Cluj, i-a anulat un supergol, înscris de Florinel Coman.

Meci de „2 solist” pentru FCSB la Voluntari. Singura emoție pentru oaspeți: arbitrul! Meciul liderului a fost încredințat de CCA unei brigăzi cu Sebastian Colțescu la centru.

Povestea impresionantă a ciclistului paralimpic Theodor Matican » Un om cu handicap sever, pentru care imposibilul nu există: „Vreau să fiu campion olimpic!”
PARIS 2024
Povestea impresionantă a ciclistului paralimpic Theodor Matican » Un om cu handicap sever, pentru care imposibilul nu există: „Vreau să fiu campion olimpic!”

Un „central” pe care Gigi Becali a pus tunurile în decembrie, după derby-ul cu CFR Cluj (1-1), din Gruia. Florinel Coman a reușit atunci un eurogol, pe care Colțescu i l-a anulat la sesizarea arbitrului VAR George Găman, pentru un fault comis în faza prealabilă marcării golului.

A doua zi, patronul FCSB n-a ezitat să-și exprime nemulțumirea. Ba a solicitat să i se aducă arbitri străini la următoarele meciuri cu CFR Cluj și Universitatea Craiova!

Gigi Becali în decembrie: „Cum să te iei după Găman? Mă enervez, jignesc și fac păcate”

„Ce să spun despre arbitraj? Mai trebuie doar ca Vassaras să aducă pe unul care s-o scoată din poartă. Și să vină unul care s-o bage în poartă. Adică să fie în careu și să dea el gol, cu latul. Să spună «Arbitrul face parte din joc».

Colțescu era la 3 metri de fază și a văzut. După aia... Cum să te iei după Găman? Am ajuns la concluzia că nu mai ai ce să faci. Mă enervez, jignesc și fac păcate. Pentru ce? 

Să găsească Vassaras unul care s-o dea în poartă. Sau care să bage mâna când e să dăm noi gol. O să cer arbitri străini. Dacă refuză Vassaras, o să facem plângere. Vreau arbitri străini cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova!”, și-a început Becali tirada. 

Gigi Becali: „Până acum nu credeam, dar aseară mi-am dat seama că e clară treaba”

Și mai departe: „Colțescu era singurul care ne arbitra corect. Dacă și el... Până acum nu credeam, dar aseară mi-am dat seama că e clară treaba. E ceva concentrat acolo. Dar poate că e mai bine că ne-au anulat golul.

Așa o să fac o echipă bună. «Băi, Becali, fă echipă puternică pentru a te bate și cu arbitrajele». Nu am ce face. Trebuie să fii puternic când ai mulți dușmani”, a spus Gigi Becali.

De atunci, Sebastian Colțescu n-a mai fost delegat la vreun meci al liderului în Superliga. Dar în prealabil o mai fluierase la 1-2 cu Rapid, în noiembrie 2023, și la un 1-0 cu Farul, în septembrie.

Mai puteți citi:

Marius Croitoru e așteptat azi în locul lui Costantino la FCU Craiova

Rusescu a rupt legătura cu Mihai Stoica: „Relația noastră NU mai există!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
FlashGordon
FlashGordon  •  01 Martie 2024, 18:29
Postat de lefter_popescu pe 29 Februarie 2024, 00:30

Amice, se pare ca ti-ai făcut calculele după calapodul lui Gigi Valiza.

eu nu mi-a facut calculele,eu am spus situatia cea mai rea,bine ca nu s-a intamplat asa.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  29 Februarie 2024, 00:30
Postat de FlashGordon pe 28 Februarie 2024, 17:53

***. cand vreodata am batut noi lejer pe voluntari incat sa ne permitem sa spunem ca avem 3 puncte asigurate. kfr are asigurate 3 puncte cu voluntari tot timpul dar presa este platita sa nu spuna nimic. mie personal imi este frica de ultimele 3 etape,in tur am luat doar 2 puncte in ultimele 3 etape. acum este important si ce face locul 2 in ultimele 3 etape,ca daca face 9 puncte si noi facem din nou doar 2,raman doar 3 puncte care si alea se injumatatesc. nici nu vreau sa ma gandesc la asta.

Amice, se pare ca ti-ai făcut calculele după calapodul lui Gigi Valiza.

brentford
brentford  •  28 Februarie 2024, 17:55
Postat de 14abcdefgh14 pe 28 Februarie 2024, 17:15

Din păcate nu mai există niciun arbitru pe care GG sau MM să nu îl fi "criticat dur".

Macar sa le trimita o doamna/domnisoara la centru. Altfel sa faca cerere la UEFA pentru Collina sau Urs Meier.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează