FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR a început curățenia » Jucătorul care pleacă în această iarnă la altă grupare din Liga 1

Sebastian Mailat(dreapat) se va despărți de CFR Cluj
Sebastian Mailat(dreapat) se va despărți de CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 20:00 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 21:12

Se anunță o iarnă cu multe schimbări în lotul celor de la CFR Cluj, care urmează să se despartă de mai mulți fotbaliști. Primul dintre ei este Sebastian Mailat (23 de ani).

Transferat în 2017 la Cluj de Dan Petrescu, Mailat nu se antrenează de mai mult timp cu prima echipă a CFR-ului și este gata de a pleca de la „feroviari”.

Vine Dan Petrescu la națională? „Am vorbit cu el, știu ce vrea”
SELECȚIONER
Vine Dan Petrescu la națională? „Am vorbit cu el, știu ce vrea”

Intrat în ultimul an de contract cu CFR, Mailat nu este pe placul lui Dan Petrescu, astfel că va rezilia contractul cu CFR Cluj, echipă cu care se află în litigiu din cauza datoriilor de peste 50.000 de euro pe care campioana României trebuie să îi achite mijlocașului, anunță Fanatik.

Dan Petrescu, a vorbit despre situația lui Sebastian Mailat și a afirmat că nu se mai bazează pe mijlocașul venit de la Timișoara.

„Mailat n-a mai jucat de mult, pentru treburile acestea puteți să întrebați conducerea. Vedeți că el nu e în lot, nu se antrenează, nu cred că mai poate să facă parte din lotul lui CFR în continuare. Eu, sincer, aș vrea să fie mărit lotul. 

Asta e dorința mea, speranța mea, CFR trebuie să aibă un lot mai mare ca să facă față și în Europa, și în campionat. Lista e foarte mică, trebuie să ai jucători crescuți de club”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Chindia.

2goluri și 3 pase de gol are Mailat în 33 de meciuri în tricoul ardelenilor

Rămâne în Liga 1

Potrivit sursei citate, Mailat s-a înțeles deja cu FC Botoșani și va ajunge sub comanda lui Marius Croitoru în pauza competițională

După transferul la CFR, Mailat a fost împrumutat în 3 rânduri, la Gaz Metan, U Cluj și FC Voluntari.

350.000de euro este cota lui Mailat, potrivit transfermarkt.

VIDEO Dan Petrescu, deranjat de programul echipei + care e situația lui Alibec: „Dacă-și revine, își cere scuze și se întoarce”

Citește alte știri din Liga 1:

Ce face Ionuț Chirilă înainte de meciul cu Dinamo: antrenorul a fost fotografiat în București + surpriză pe foaia de meci

Coman is back! Avem verdictul medicilor + cum se schimbă primul „11” la FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  03 Decembrie 2021, 23:34

De ce l-ai mai adus mă? Tu l-ai adus. Ce lot mărit îți trebuie, tu joci permanent cu aceiași 13/14 jucători. Pe cei aduși în vară nu îi folosești, că vezi chipurile sunt aduși de Șumudică și Copilu. Ce debandadă e în clubul ăsta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează