FOTBAL  »  Superliga  »  S-A STINS SECHELARIU

Sechelariu a contribuit la semifinala UEFA a Stelei » Şi-a pierdut vedetele la poker

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 10:04

Unul dintre episoadele celebre din lumea fotbalului lui Sechelariu s-a petrecut în 2004, cînd patronul Bacăului a avut o celebră partidă de poker cu Gigi Becali, Adrian Porumboiu şi Gheorghe Ştefan.

Golit de bani, Seche ar fi mizat pe dezlegările lui Goian, Lovin şi Baciu, pe care i-a pierdut în acea seară la masa de joc! Cei trei au ajuns ulterior în Ghencea pe sume modice şi au contribuit la calificarea Stelei în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006. Goian a fost unul dintre liderii echipei lui Cosmin Olăroiu, marcînd nu mai puţin de 5 goluri în Europa. Cu cei trei în lot, ”roş-albaştrii” au cîştigat ultimele două titluri din palmares.

Citeşte şi: Dumitru Sechelariu s-a stins ieri la spitalul AKH din Viena » Ultima dorinţă: "Banii pentru Baciu!"

Ultima dorinţă a lui Dumitru Sechelariu, care a decedat ieri, a fost ca Dumitru Scînteie, actualul şef al celor de la FCM Bacău, să recupereze datoria de 800.000 de euro de la Steaua pentru Eugen Baciu. Fundaşul a avut o clauză în contractul de transfer, conform căreia ”roş-albaştrii” trebuiau să le achite moldovenilor această sumă dacă jucătorul devine liber. Steaua a refuzat însă pînă în acest moment să plătească.

Citeşte şi: TAS a dat verdictul definitiv în cazul Eugen Baciu » Steaua e datoare 840.000 de euro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
supersolo
supersolo  •  18 Februarie 2013, 01:28

O sa plateasca Becali suma asta ...abia dupa ce moare si el...dar la puscarie....:)))) e ceva intre a muri la Viena intr-o clinica ...si la spitalul penitenciar Jilava ...nu credeti? Oricum daca o va plati....ar insemna ca macar in ceasul 13 sa recunoasca ca a facut o afacere proasta ...cu Sechelariu...D-zeu sa-l ierte...

michele89
michele89  •  18 Februarie 2013, 00:39

nu va e rusine ma ?! Lasati omu` sa se odihneasca-n pace acum,dar voi disperati ,cautati in orice mod sa scrieti articole despre steluta,indiferent de conjuctura

omar09
omar09  •  17 Februarie 2013, 23:25

ce personaje ce interlopi in reportajul de mai sus ,,,, voi de Paszkani a-ti auzit vre-o data de partide de poker ,valize de bani, transferuri ,trucate, sechestrari de persoane , .... jiji ,copos , porumboiu , toti ,latraii, de la dinamo , nu ,i ajunge-ti nici la glezna lui PASZKANI, sante-ti niste ,GOZERI, CA CIAPA VERDE PRIMAVARA O LEGATURA 1 LEU , atat valora-ti toti impreuna ,, putregaiul fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează