FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Secretomania lui Gigi Becali a ținut mai puțin de două zile, dar promite din nou: „Am terminat-o cu viața publică! Doar atunci o să mai vorbesc”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 11:20

Gigi Becali a promis, din nou, că nu va mai ieși în față cu declarații și că nu se va mai băga peste antrenor.

„Conferinţa asta de presă am făcut-o din următoarele motive: prezentarea lui Vintilă şi să vă anunţ că eu am terminat-o cu viaţa publică. Nu mă mai interesează nimic. La revedere cu Becali după meciuri. Am aici antrenor, care este Bogdan Vintilă Argeş. L-am rugat, dacă e întrebat cine face echipa sau schimbările, să spună că e întrebare urâtă, antrenorul face și echipa și schimbările. Eu îl rog pe el să vă dea cu flit. Păi, bă, mi-ați distrus și echipa. Toată ziua, cine face. Gata! Lăsați echipa și antrenorul în pace! El face echipa. Compentați sportiv. 

O să mai fac conferințe când o să fiu în primăvara europeană și în Liga Campionilor, ca să vă dau oftică”, a spus Gigi Becali la conferința de presă.

Finanțatorul FCSB-ului anunța în urmă cu două zile că nu va dezvălui numele noului antrenor până la momentul prezentării (Vezi AICI detalii), dar l-a confirmat pe Bogdan Argeș Vintilă, după meciul cu Guimaraes (0-0), din play-off-ul Europa League. 

VEZI ȘI:

Gigi Becali și-a prezentat noul antrenor! Bogdan Argeș Vintilă: „Am venit să muncesc pentru un creștin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
laurkro
laurkro  •  24 August 2019, 08:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasha8777
sasha8777  •  23 August 2019, 19:42

Minte, e retras de nu stiu cate ori, ii place la microfon si sa apara in ziare cum ii place la maimuta banana. Fariseu

112914666315881
Gargantua Egor  •  23 August 2019, 16:34

Gigi, pai tu din start il inveti ce sa sa spuna pe *** asta de Vintila, cand e intrebat cine face echipa ! Intre *** Vergil si *** Ventil, care e diferenta ?!? Astuia din urma ii mai dai o salata si un desert in plus ? Baaaa , de unde-i gasesti pe fomistii astia mai nea TELEMEA ??? Bai , nea BRINZA DE BURDUF, fotbal mai jucam si noi ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează