LIGA 1  ·  RAPID - SPORTUL 0-1

Secretul victoriei Sportului din Giuleşti: "Avem psiholog de top!"

Miercuri, 27 Aprilie 2011, 00:00

Gheorghe Mulţescu, tehnicianul Sportului Studenţesc, s-a arătat extrem de mulţumit de rezultatul final al meciului de aseară cu Rapid, 1-0.

Mulţescu spune că un rol extrem de important în evoluţiade aseară a "studenţilor" l-a avut psihologul Andreas Hniatiuc.

"Aceste trei puncte ne ajută foarte mult. În primul rînd, ne ajută să ne îndeplinim baremul. În plus, mai avem şanse să ne salvăm şi jucînd aşa cum am făcut-o cu Rapid sau Timişoara, putem fi încrezători.

Am avut şansă aseară şi am avut un portar excepţional. L-am nimerit de data asta şi vreau să-l felicit în primul rînd pe psihologul nostru, care l-a pregătit foarte bine pe Popescu înaintea meciului", a spus Mulţescu la Sport Cafe, pe GSPTV.

Tehnicianul din Regie a vorbit şi despre posibila demitere a lui Marius Şumudică, declarînd că ar fi o greşeală ca anternorul Rapidului să fie demis exact înaintea finalului de sezon şi crede că echipa din Giuleşti poate să uite de obiectiv dacă renunţă acum la Şumi-gol.

"Îmi pare rău pentru Şumudică şi cred că ar fi o greşeală să fie înlocuit. Ce antrenor poate schimba o formaţie în numai 5 etape!? Şumi cunoaşte fiecare jucător şi ştie ce trebuie să îndrepte. Oricine altcineva ar veni are nevoie de timp să se adapteze, ori asta înseamnă ca Rapidul să lase la o parte obiectivul calificării în Europa League", a mai spus Mulţescu.Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1