FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ședință de urgență! Gigi Becali merge în cantonament și ia o decizie neașteptată: FCSB are un nou căpitan + mesaj pentru perlele echipei

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 18:01

Eliminarea FCSB din play-off-ul Europa League, în fața austriecilor de la Rapid Viena (1-3 în tur, 2-1 în retur), aduce schimbări masive la echipă. Gigi Becali îi va lua banderola lui Florin Tănase și are câte un mesaj pentru fiecare tânăr din lot. 

"Florin Tănase nu pleacă, dar îi iau banderola. Nu se poate să ceri schimbare în minutul 43, nu ai nici întindere, nici ruptură. Nu o merită. O ia cine merită. Planic sau Pintilii, dar el nu o vrea. S-a supărat, dar e vina mea. Altul oricum, Gnohere, Rusescu, cineva care dă randament.

Îi iau pe rând. Florinel Coman e pe drumul cel bun. A dat 6 goluri, dar să uităm de transferuri de zeci de milioane. Să uite toți de ele.

O să îi spun lui Man, lui Moruțan și lui Tănase. Se va cristaliza primul 11. După 3-4 etape vom cunoaște echipa de bază. Nu vreau să mai cresc copii, vreau să iau campionatul. După aia, să crească singuri. Man trebuie să înțeleagă că trebuie să fie mai bun decât Roman sau Moruțan. O să discut cu Dică și împreună vom hotărî cum să arate echipa. Mai așteptați câteva etape",  a declarat Becali la TV Digi Sport

Vezi și: Gigi Becali face curățenie după eliminarea din Europa League: "L-am scos de pe listă nu mai are ce face. Și el o să plece!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
mosvasile
mosvasile  •  01 Septembrie 2018, 19:38

"mesaj pentru perlele echipei"...!Adica perle false!

andrei.f
andrei.f  •  01 Septembrie 2018, 12:30

Becali, vinde FCSB, tu habar nu ai de fotbal. Uite ce semne dumnezeiști au fost cu Vlad, scoate mingea din aut și o bagă-n poartă !

10215183249233270
Paul Sopu Rafael  •  01 Septembrie 2018, 11:21

cand te iei de un intreg judet doar din cauza unuia...***n,un tip care nu are alte argumente si o da pe "zvonurile" din ziare,o adevarata ***.Marshh!!!Aici se vb de fotbal,sport in general,nu stiai asta?Daca esti roman-in buletin-,incearca asta si in real ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează
Close