FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CLINCENI 1-2

Ședință la FCU Craiova » Trică: „Lui Mititelu Jr. nu-i venea să creadă!”

FCU Craiova - Academica Clinceni 1-2 | Eugen Trică, antrenorul oltenilor, nu-și explică randamentul slab al jucătorilor lui.
FCU Craiova - Academica Clinceni 1-2 | Eugen Trică, antrenorul oltenilor, nu-și explică randamentul slab al jucătorilor lui.

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 20:00 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 23:07

FCU Craiova - Academica Clinceni 1-2 | Eugen Trică, antrenorul oltenilor, nu-și explică randamentul slab al jucătorilor lui.

Tot ce trebuie să știi despre Liga 1

„Situația se agravează de la meci la meci. Azi am marcat primii, mă gândeam că jucătorii au încredere, apoi au venit greșeli în lanț. Le-am spus jucătorilor mei să jucăm tot timpul cu minge lungă dacă adversarii fac pressing, întrucât așa făceau și jucătorii de la Barcelona, Pique, Mascherano. Nu se prinde de ei. Nu învățăm din greșeli. 

Nici eu nu înțeleg. Marchezi gol, trebuie să ai încredere apoi, să joci fotbal. Sincer, Clinceni era echipă de bătut azi. În momentul de față atât pot jucătorii noștri”, a declarat Trică la Telekom Sport.

Alt gol cu mâna în Liga 1? Faza la care jucătorii Clinceniului au făcut scandal
FCU Craiova - Clinceni
Alt gol cu mâna în Liga 1? Faza la care jucătorii Clinceniului au făcut scandal

După meci, Mititelu Jr. a ținut să discute cu jucătorii în vestiar, prin telefon: „Acum toată lumea e supărată. A vorbit și patronul, a avut o discuție cu ei, nu-i vine să creadă ce se întâmplă cu unii jucători”.

Trebuie să facem o analiză mai profundă de mâine încolo. Am încredere în jucători, dar sunt dezamăgit de unii dintre ei, m-așteptam la mai mult. Facem greșeli de copii. Mai avem două meciuri, Chindia și Mioveni, și sperăm să scoatem 6 puncte
Eugen Trică, antrenor FCU Craiova

Alte declarații după FCU Craiova - Clinceni 1-2:

Suntem tot neplătiți, condițiile sunt cam aceleași. Victoria e importantă pentru moralul nostru, pentru că am trecut printr-o perioadă lungă în care n-am câștigat. 

A venit un nou acționar, ne-a promis că se vor rezolva anumite probleme. Se schimbă puțin lucrurile. Am avut o primă meciul trecut, și la meciul ăsta la fel, contează

Florin Gardoș, stoper Clinceni

E frustrant, dar suntem o echipă, toți câștigăm, toți pierdem. Cu toții putem greși. Am încercat să jucăm fotbal, dar dacă nici cu Clinceni nu jucăm fotbal și le bubuim, atunci nu mai jucăm fotbal cu nimeni. Suntem toți dezamăgiți, stăm cu capul în pământ

Sorin Mogoșanu, portar FCU Craiova

Trebuie să muncim mai mult, ne lipsesc multe lucruri, nu pot să-mi dau seama ce anume. Ducem mingea în fața porții, dar nu dăm gol. E frustrant, ne dorim să câștigăm și facem greșeli personale. E dureros, însă trebuie să ridicăm capul din pământ și să mergem înainte 

Dragoș Albu, mijlocaș FCU Craiova

FCU Craiova și Academica Clinceni, la retrogradare

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că vinde clubul FCU Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB și-a tras „bijuterie” pentru deplasări! Cum arată și cele două detalii care ies în evidență

Dumitru Dragomir critică ultima decizie a lui Gigi Becali: „Ce fraieri! E mare nevoie de el”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
kuba
kuba  •  11 Decembrie 2021, 08:36
Postat de legio.sud pe 10 Decembrie 2021, 21:03

Pe Ansu Fati

Vrea sa il aduca pe Vatajelu de la Resita :))) *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

128140596238132
Iosif Popa  •  10 Decembrie 2021, 23:58

Eu știu că FCU 1948 este adevărata Știința! Eu eram pe Tineretului când promova în 1964 în Categoria A, 3-0 cu Metalul Târgoviște… eram junior, în pauză alergam 100 m în 11,0 sec… amintiri, amintiri…mă mir de tupeul CSU și de povestea falsă a palmaresului și a numelui, a imnului… ce măgărie! Pe mine mă bucură succesele ambelor echipe din Craiova, dar atunci când intervine politicul în sport se dă dra cu’ totul!!!

1000833093403035
Bolon Yokte  •  10 Decembrie 2021, 22:35

Mititeii amindoi,nu se pricep la fotbal! Schimbind antr.ca pe ciorapi nu faci decit sa te duci in cap! Se pling jucatorii la patroni-aceeasi jucatori care nu joaca nimic,frati cu cei de la Dinamo in antifotbal ,dar au pretentia sa schimbe ei antrenorul! Mititeii n-au mentalitate de patroni, ei cred ca sint si antrenori la fel ca jijik. Mai mult platesc galeria,,peluza sud,,-ca mai apoi astia sa-i ameninte si sa=i injure!? Plus ca-i lasa sa intre in autocar sa certe/injure jucatorii? Unde s-a mai pomenit asa cv?? Cit de prost sa fii?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează