FOTBAL  »  Superliga  »  REVOLTA LA RAPID

Şef galerie Rapid: "Dacă pînă mîine nu se decide antrenorul, ieşim în stradă şi facem scandal"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Şeful galeriei echipei Rapid, Vali Bulgaru, a declarat că suporterii giuleşteni vor ieşi în stradă dacă pînă mîine acţionariatul clubului nu va lua o decizie oficială în ceea ce priveşte funcţiile de preşedinte şi antrenor.

"Incertitudinea asta de la club nu face decât rău. Am ajuns ultimii oameni. Nimeni nu ştie nimic despre ce se întâmplă la club. Nu avem preşedinte, nu avem antrenor, nu se ştie când este reunirea lotului, nu se ştie nimic.

Se tot vorbeşte de Dinu Gheorghe şi Şumudică, dar nimeni nu confirmă oficial. Nu este posibil aşa ceva la un club de talia Rapidului. Dacă până mâine nu se ia o decizie legat de preşedinte şi antrenor, vom ieşi în stradă şi începem scandalul. Dacă vor presiune, asta o să aibă", a spus Valentin Marincea, cunoscut sub numele de Vali Bulgaru, pentru Mediafax.

Şeful galeriei rapidiste susţine că Dinu Gheorghe trebuie să se hotărască mai repede dacă vrea sau nu să revină la Rapid. "Nu ştiu de ce tărăgănează atât un răspuns şi de ce se ascunde. Dinu Gheorghe să iasă în presă şi să spună dacă nu îi convin condiţiile lui Copos, numai să spună ceva. Pentru că toţi suporterii mă întreabă pe mine ce se întâmplă, dacă vine sau nu Dinu Gheorghe şi Şumudică", a adăugat Vali Bulgaru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
corneliu90
corneliu90  •  10 Iunie 2010, 15:56

@i_love_rapid Urat gandesti si urat vorbesti. Peluza SUD Steaua si AISS sunt singurii suporteri ai unei echipe de fotbal din Romania care au luat atitudine si s-au luptat pentru demnitate si onoare.Nu au acceptat sa fie calcati in picioare si nu s-au lasat cumparati asa cum se intampla pe la alte echipe cand fiecare conducator are cate o galerie ,Galeria lui Giovanni,Galeria lui Borcea,badea etc. Ce zice acest sef de galerie mi se pare normal,dar e problema voastra ce faceti.

i_love_rapid
i_love_rapid  •  10 Iunie 2010, 15:27

Si ce ti se pare atat de raw k incerca sa mascheze knd se revolta galeria! Ti-ar place sa fie k la stana lu becali?

bombardierul_din_vitan
bombardierul_din_vitan  •  10 Iunie 2010, 15:10

Bulgare...mai bine ieseai in strada cand toti doreau asta, nu sa faci un amarat de protest la stadion de fatada. cand colturile din peluza incep sa cante impotriva lui copos,acest vali bulgaru le face semn celorlalti(da din maini ca un...) sa nu-i bage in seama si in secunda urmatoare da tonul la un cantec.te dai anti copos si in realitate cine stie cat cascaval primesti ca sa-l aperi cum o faci la toate meciurile?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează