FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Șef la Textila » Pedrazzini a decis să renunţe la fotbal şi să intre în actorie

Articol de , - Publicat duminica, 15 noiembrie 2015 00:00

Massimo Pedrazzini şi-a dat demisia din funcţia de "principal" al campioanei, nemulţumit de salariul mic propus de Gigi Becali. După o lună de "șomaj", a decis să se facă actor.

Italianul de 57 de ani a semnat un contract cu ProTV şi va interpreta rolul de antrenor într-un nou serial de comedie, ce va fi lansat în primăvara anului viitor.

Pedrazzini va fi tehnicianul unei echipe de fotbal, în sitcomul " Atletico Textila", iar filmările au început deja. "E o trecere uşoară, tot despre fotbal e vorba. Voi juca rolul unui antrenor. Rolul vine bine, dar trebuie să învăţ puţin cum e cu recitatul", spune Massimo.

"Pasiunea pentru fotbal nu se oprește la meciurile sau la competițiile sportive, ci continuă mai departe de acestea. Amănuntele picante din viața fotbaliștilor și informațiile din culisele unei competiții de fotbal sînt întotdeauna prețioase, chiar dacă este vorba despre cea mai bogată echipă de fotbal sau cel mai sărac FC dintr-o ligă inferioară.

Este o lume potrivită pentru comedie, iar «Atletico Textila» prezintă povestea savuroasă a unei formații condamnate eșecului!", spune George Dogaru, regizorul noului serial de comedie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1594382950843537
Vasile Iorga  •  15 Noiembrie 2015, 14:18

JENANT!Campioana Romaniei a avut un asemenea mascarici de antrenor!

capca1
capca1  •  15 Noiembrie 2015, 09:44

Oricum, era cel mai actor dintre antrenori, acum o să devină un antrenor printre actori ! Dialectica vieții, ce vreți ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează