FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şef şi din închisoare » Gigi Becali va conduce Steaua din spatele gratiilor: "Măcar asta să fie satisfacţia mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 18:56

Chiar dacă a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, şansele ca Gigi Becali să renunţe la Steaua sînt minime.

Acest nu figurează de cîţiva ani în actele oficiale, acţiunile clubului fiind deţindute de nepoţii şi apropiaţii săi. Mişcarea a salvat Steaua astăzi, care intrat sub sechestru, dacă Gigi Becali ar fi fost patron în acte. "Steaua va fi pînă la capăt a mea, măcar asta să fie satisfacţia în perioada ce urmează", a declarat patronul "roş-albaştrilor" după ce a aflat verdictul.

Cine sînt cei 4 acţionari
Nume   Procent acţiuni
Constantin Geambazi    56%
Vasile Geambazi    37%
Tomaida Bădescu    4%
Marius Ianuli    3%

Apropiaţii lui Gigi, noii şefi?
Cel mai probabil, Teia Sponte va deveni numărul unu în club, fiind dirijat de Becali din închisoare. Mihai Stoica se va ocupa de problemele sportive, în timp ce Valeriu Argăseală şi Iulian Ghiorghişor vor rămîne pe partea administrativă.

Probleme sînt însă şi în cazul lui MM, care riscă să fie condamnat în "Dosarul Transferurilor". Astăzi ÎCCJ a decis să trimită cazul spre rejudecare la Curtea de Apel, amănînd anunţarea unui verdict.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (139)
borat101
borat101  •  21 Mai 2013, 00:22
Postat de ady_adriano pe 20 Mai 2013, 21:41

Oameni buni...realitatea e cam asa: Rapidul se desfiinteaza, Steaua intra 3 ani la parnaie, Dinamo scartaie din greu, se anunta vremuri de puscarie pentru fotbal. Cineva trebuie sa plateasca pentru cat s-a furat dupa 89...dar eu ma mir ca nasu si corleone n-au nici o treaba: nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. Pe ei cand ii intreaba cineva cum au reusit sa distruga fotbalul romanesc?

Chiar asta este culmea acum, dar defapt de mult timp. Cum se poate ca un puscarias sa conduca ceva din celula? Nu am auzit asta nicaieri in lume.

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  21 Mai 2013, 00:21

un cuib de HOTI si INcompetenti, asta a ajuns Steaua din 2003 pana azi la nivel de conducere! Si inainte de 2003 se castiga trofee, si-atunci era echipa mare iar cand STeaua mergea pe alte stadioane era apreciata si aplaudata. Acum, aceasta concentratie de prostie si manelism a ajuns cea mai mare rusine care i s-a intamplat vreodata fotbalului si sportului romanesc,,, iar talharul interlop, in loc sa o elibereze din lanturi, o trage dupa el in inchisoare pastrand-o ca pe ultima sa satisfactie,,, jucaria lui Gigi din inchisoare,,,

borat101
borat101  •  21 Mai 2013, 00:20
Postat de mbogdan80 pe 20 Mai 2013, 23:34

popoviciu si basescu l-au bagat in puscarie! rusine! hotul de popoviciu isi numara banii in conturile din off-shore si il premiaza pe basescu pentru succesul lui in afaceri greseala lui basescu a fost ca s-a pus cu popoviciu, prietenul lui basescu! traiasca mafia!

Ai gresit tovarase! Vezi ca ti..ganul de Ilici Iliescu la invatat pe un Becali cum sa fure si sa jefuiasca, pana si terenurile Armatei Romane!

Vezi toate comentariile (139)
Comentează
Close