FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

sefi pesimisti, jucatori optimisti

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2007 00:00

Vasile Turcu si Mircea Rednic spun ca italienii sint favoriti, in timp ce jucatorii cred ca au sanse egale in confruntarea cu Lazio. Reactiile dinamovistilor dupa aflarea adversarului din turul trei preliminar al Ligii Campionilor au fost diferite. sefii si Mircea Rednic cred ca Dinamo porneste ca outsider. "Eu am spus de mai mult timp ca vreau sa jucam contra lui Lazio. Se putea si mai rau, dar se putea si mai bine. Ne vom juca sansele", a zis Cristi Borcea.

"Ne-am nascut fara noroc. De 60 de ani de cind s-a infiintat Dinamo, niciodata nu am avut noroc. De multe ori insa, buturuga mica rastoarna carul mare. Vom intilni o echipa puternica, cu traditie in Europa. In fata lui Lazio nu putem sa avem sanse egale, plecam cu 10-15 la suta in aceasta confruntare", a continuat si Vasile Turcu. "Lazio e o echipa foarte puternica. Ei au prima sansa la calificarea in grupele Ligii, nu se pune problema sa plecam cu sanse egale. Va fi o mare performanta pentru noi daca eliminam Lazio. Trebuie sa avem grija la fazele fixe. Avantajul nostru este ca jucam primul meci la Roma", a zis si Mircea Rednic.

Jucatorii isi contrazic sefii si spun ca lupta se va da de la egal la egal. "Sint optimist. Trebuie sa credem pina la capat in sansa noastra. Am muncit mult in ultimul an si vom lupta pentru calificare pina in ultimul minut. Nu trebuie sa avem teama, pornim de la egal la egal", a declarat Bogdan Lobont.  "Se putea si mai bine. Vom face tot ce ne sta in putinta. Eu zic ca e bine. Mai ales ca am scapat de Liverpool si de Arsenal. Parerea mea e ca sansele sint egale, 50%-50%. Trebuie sa fim atenti si sa scoatem un rezultat bun la ei", a precizat si Florin Bratu.

"Va fi greu, insa trebuie sa ne batem cu ei pina in ultima clipa. Am muncit un an intreg si nu ne vom da asa de usor la o parte, vom trage tare pentru a ne califica in grupe"

Andrei Margaritescu

"Cind a iesit Lazio din urna, reprezentantii nostri aratau de parca erau la inmormintarea Patriarhului. In schimb, la Steaua era veselie, dadusera drumul la muzica"

Mircea Rednic

"Soarta trebuie sa fie acceptata. In momentul extragerii din urna a echipei Lazio nu am oftat, ci doar ma simteam usurat pentru ca erau de evitat formatiile din Anglia si Spania"

Cornel Dinu

"Cred ca avem sanse reale de calificare. Puteau fi si adversari mult mai dificili, fata de care Dinamo ar fi avut sanse mult mai mici"
Nicolae Badea

"sansele sint egale. Lazio e o echipa buna, dar nu de neinvins. Poate e mai bine ca jucam primul meci pe Olimpico pentru ca vom sti cum sa-i abordam la Bucuresti"
Cosmin Moti

"Tin cu Lazio"
Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, spune ca ii va tine pumnii fostei sale echipe. "Va fi o partida dificila pentru Dinamo si pot sa spun ca nu au avut noroc la tragerea la sorti. Dinamo are sansele ei si sint convins ca si le va juca. Eu am fost jucator la Lazio si suporter si voi fi mereu alaturi de aceasta echipa. Sincer, sper ca Lazio sa treaca mai departe. In acelasi timp, sper pentru fotbalul romanesc ca Dinamo sa faca o figura frumoasa, iar daca elimina pe Lazio, <Jos palaria!>", a zis Bergodi.

"N-am avut o tragere la sorti favorabila. Dinamo a cistigat clar campionatul si va avea 5 partide oficiale in picioare. si jucam turul acasa, iar in retur nu ne asteapta o vreme buna"
Antrenorul Delio Rossi

"Dinamo este un nume. Are o echipa foarte tehnica, bine cladita fizic si cu experienta internationala. Dar sintem foarte motivati si nu ne gindim decit la calificarea in grupele Ligii"
Capitanul Luciano Zauri

"N-am avut o preferinta la tragerea la sorti. Va fi o dubla intilnire grea, dar miza prezentei in grupe ne va face sa jucam cu determinare si convingerea ca ii putem elimina pe romani"

Atacantul Tommaso Rocchi

"Va fi o partida dificila pentru Dinamo, dar are sansele ei si sint convins ca si le va juca. Eu am fost jucator si suporter la aceasta echipa si sper ca Lazio sa mearga mai departe"

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează