FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şefii "cîinilor" au interzis fumatul la Săftica! No smoking!

Cosmin Moti, Moti, Dinamo
Cosmin Moti, Moti, Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Şefii au aflat că unii dintre jucătorii fumează în cantonament şi vor să interzică acest lucru cît echipa este la Săftica.

Într-o discuţie conducere - staff tehnic, cu privire la problemele de comportament din ultima vreme la nivelul lotului, s-a vorbit şi despre intimitatea fotbaliştilor din perioada de cantonament. Una dintre problemele invocate a fost aceea că mai mulţi jucători fumează!

"Fumatul nu doar că le distruge sănătatea, dar duce şi la diminuarea performanţelor echipei. Chiar nu mi se pare normal să se meargă cu ţigări în cantonament. Trebuie să interzicem acest lucru măcar la Săftica, undebăieţii pot fi controlaţi. Ce face fiecare pe stradă sau acasă nu mai este de competenţa noastră", zic acţionarii.

Conducătorii au aflat că în fiecare seară petrecută la Săftica roş-albii se strîng la rummy pînă spre miezul nopţii, iar mulţi dintre ei "sudează" ţigările: "Am primit mai multe plîngeri de la antrenori pe această temă. Vom desemna pe cineva să îi monitorizeze pe jucători şi chiar vom împărţi amenzi dacă nu se respectă regulamentul".

"Moţi fumează trei pachete de ţigări pe zi. El, practic, respiră nicotină, nu oxigen! Fumează încontinuu. Dacă ar bea ceva, ar fi medicament!"
Cornel Dinu, acum două săptămîni

"Parizer + cîrnat = love!"
Cornel Dinu l-a ironizat pe Cristian Daminuţă, despre care spune că e ultima soluţie pentru defensiva "cîinilor". "Daminuţă e ultima variantă pentru apărarea lui Dinamo. Nu ştiu dacă aţi auzit, dar el acum e cuplat cu una care e Regina parizerului!". Ziarul Naţional a dat un titlu extraordinar, <Parizer ă cîrnat Ă love!>. Ce să mai zic de tatuatul ăsta, el se ocupă mai mult de cuplaje decît de fotbal. Era mai bine dacă nu ajungea niciodată la noi!", a zis Mister.

Tremură
În Ştefan cel Mare se discută intens despre ultima problemă: datoriile de 10 milioane de euro a AS FC Dinamo, societatea nonprofit, neachitate din 2005! ANAF a depus o cerere pentru deschiderea procedurii de insolvenţă, primul termen fiind pe 27 mai. "Cîinilor" le e teamă să nu se adopte executarea silită: "Ar însemna să ne ia bunurile, de exemplu ne pot confisca autocarul. Situaţia nu este chiar atît de calmă cum încearcă să pară dinspre conducere!".

Fanii îi cer pe Ando şi Iorgulescu
Suporterii "cîinilor" îi vor din sezonul următor pe Ioan Andone pe banca tehnică şi pe Gino Iorgulescu în postura de preşedinte executiv. La întrebarea "Eşti de acord cu revenirea lui Andone?", pe dinamovisti.ro, au răspuns 1.000 de fani, 83% fiind de acord cu revenirea "Fălcosului". La întrebarea "L-ai vrea pe Gino Iorgulescu preşedinte executiv la Dinamo?" 79% dintre cei 1.700 de votanţi au răspuns afirmativ.

- Zie Diabate are în continuare dureri şi sînt şanse mici să fie recuperat pentru partida de diseară. Staff-ul medical speră să-l refacă şi să fie trecut măcar pe banca de rezerve.
- Ştefan Radu, fundaş Lazio: "Le dau dreptate celor care au fugit din cantonament. Şi eu aş fi făcut-o dacă mai eram la Dinamo. Campionatul îl cîştigi cu un grup unit, nu cu anumiţi jucători".
- Dinamoviştii vînduseră pînă aseară doar cîteva sute de bilete pentru partida cu Timişoara, chiar dacă meciul este foarte important pentru participarea în Europa. Şefii se aşteaptă ca azi să se dea mai multe tichete.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  06 Mai 2010, 10:12

sunteti penibili.inventati articole dupa niste declaratii pe care le-a facut cornel dinu sub influenta alcoolului la gsptv in pauza unui meci.

bek
bek  •  06 Mai 2010, 08:20

nu mai plangetzi hotzii din groapa , ca ei se descurca si fara autocar

bek
bek  •  06 Mai 2010, 08:07

datii o lulea mare care so tzina 24 din 24 in gura

Vezi toate comentariile (4)
Comentează