FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șefii clubului din Gruia sunt convinși că scapă de datorii: "Suntem ca și ieșiți din insolvență"

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2017 00:00

Iuliu Mureșan a urmărit derby-ul cu Steaua, 1-1, din aceeași lojă cu noul finanțator al "feroviarilor", Marian Băgăcean.

"Noul patron a avut mari emoții pentru echipă, pentru rezultat, a fost foarte concentrat tot meciul", a explicat "Muri".

Președintele a dezvăluit că Băgăcean a plătit o parte din datorii, iar CFR e aproape ieșit din insolvență. "El a virat o sumă importantă în conturile clubului, o să plătim datorii din tabelul de creditori, apoi cele curente, care s-au mai acumulat, apoi va urma să solicităm ieșirea din insolvență. De fapt, noi suntem ca și ieșiți, iar până la finalul campionatului sigur se va întâmpla asta", a declarat Mureșan pentru DigiSport.

Băgăcean a adus la club mai multe documente prin care datoriile către creditori sunt șterse, amânate ori refinanțate: "Într-o lună sau două vom ieși din insolvență, iar din toamnă va trebui să luptăm să prindem un loc de cupe europene".

"E bine că CFR va scăpa de insolvență, va însemna o nouă echipă care să tragă la titlu. Clujul e un oraș cu putere de cumpărare mare, viața socială a celor din Cluj e diferită față de alte orașe. Ai bani, ai fotbal profesionist"
Sorin Cârțu, la sptfm.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
104772133226352
Petre Radulescu  •  07 Februarie 2017, 13:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  07 Februarie 2017, 10:26

LUPTA CFRRRRRRRRR

Vezi toate comentariile (2)
Comentează