FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-3

Şefii lui CFR au explodat după derby-ul pierdut cu Dinamo la adresa lui Alexandru Tudor

Alexandru Tudor a fost acuzat de oficialii clujeni că a viciat rezultatul din meciul cu CFR
Alexandru Tudor a fost acuzat de oficialii clujeni că a viciat rezultatul din meciul cu CFR

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2011 22:17

"Feroviarii" îl acuză pe arbitrul bucureştean că a avut o manieră pro-lider prin deciziile din finalul meciului


Acuzată că face jocurile în arbitraj, CFR Cluj a ieşit la contraofensivă după "finala" pierdută cu Dinamo pe teren propriu. Clujenii îl acuză pe arbitrul Alexandru Tudor că a avut o prestaţie pro-Dinamo, dînd cel puţin două decizii eronate, care au viciat rezultatul final. Ce reclamă clujenii?

1. Atitudine părtinitoare în luarea deciziilor
Tudor a fost atacat de şefii lui Dinamo înainte de meci, iar preşedintele Iuliu Mureşan crede că arbitrul nu a făcut faţă presiunii. "Din păcate, aşa e la noi, tactica se stabileşte înainte de meci, prin atacuri în presă, iar apoi arbitrii vin pe teren şi ţin să demonstreze contrariul. Nu mă aşteptam ca Tudor să cedeze presiunii puse de şefii lui Dinamo, îl credeam mai competent, nu să se lase manevrat de nişte declaraţii. Am avut doi oameni accidentaţi, scoşi din joc în prima jumătate de oră, dar n-am văzut nici un cartonaş", a spus Mureşan.

2. Penalty eronat la Nuno Diogo
În minutul 82, Nuno Diogo a pus o mînă pe Liviu Ganea în careu, iar Tudor a acordat penalty. "Lui Ronny i-a întins tricoul un metru şi Scarlatache l-a ţinut de două ori, nu e aceeaşi intensitate la Nuno Diogo, care abia dacă l-a atins. Aveam 2-1 şi controlam jocul, dar Tudor a vrut să-i aducă pe dinamovişti în joc" e acuza preşedintelui lui CFR.

3. Gol nevalidat lui Kapetanos
CFR susţine că reluarea grecului peste Bălgrădean a fost gol valabil. "Bălgrădean a respins mingea din poartă în bară, iar apoi balonul, e corect, nu a mai depăşit linia porţii. Însă balonul era în poartă clar, dar nici Nica, nici Tudor nu au văzut nimic. El a susţinut că a fost corect, ce putea să zică, dar şi acum păstrez acasă DVD-ul cu 17 decizii contra CFR într-un meci cu Steaua de acum doi ani!", susţine Mureşan. Reluările TV au arătat că mingea nu depăşise linia porţii, iar asistentul Nica nu a semnalizat nimic

"De ce nu mai iese în faţă corul care tot striga că sîntem favorizaţi de arbitri? S-a văzut şi cu Dinamo cum CFR e ajutată de arbitri să piardă toate punctele"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

"Cred că România are nevoie de arbitri din altă lume. Sînt convins că la intervenţia lui Nuno Diogo nu se impunea penalty, aveam 2-1 şi controlam jocul"
Beto, portar CFR

"Diplomaţia mea s-ar putea să se schimbe, pentru că am observat că se vorbeşte foarte mult şi înainte, şi după partidă şi nu este singurul meci în care pierdem trei puncte în felul acesta"
Jorge Costa, antrenor CFR

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
energyzatu
energyzatu  •  07 Noiembrie 2011, 22:53

au prins un tupeu fantastic bozgorii astia imputiti !!! Sau vazut prea bagati in seama :P la ronny ala nu a fost nici jumatate de penalty :P acolo nea scos si pe noi din joc cand eram in avantaj !! am avut prea mult respect pt bozgorii astia ... ajunsesem sa tin la CFR mai mult decat la u cluj dar vad ca ...

sergiulix
sergiulix  •  07 Noiembrie 2011, 16:50

Da nu inteleg, sunt primii care au zis ca arbitrul a gresit cand defapt nu a gresit? Nu face asa fiecare patron de la fiecare echipa fix dupa meci, cand inca e nervos si nu a revazut fazele de mai multe ori? Ce comentati deparca ei sunt primii care sunt nervosi dupa ce au pierdut un meci, chiar asa de multa ura aveti pe ei incat ii omorati si cand fac un lucru perfect firesc? Ati mai vazut vreo declaratie a lui Paszkany, sa zicem duminica, in care zice ca arbitrul a gresit? NU. Declaratiile au fost facut la nervi oamenilor. Se pare ca Romania numai are nicio sansa cand vine vorba de respect, cat timp un om nu-ti sustine punctul de vedere, e injurat in toate felurile posibile. Patetic.

liviuemil
liviuemil  •  07 Noiembrie 2011, 14:44

Asta este cel mai prost arbitru la ora actuala. Face praf orice meci pentru ca atit il duce capul.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează