FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

Șeful CCA a fost condamnat pentru că a favorizat-o! Ar trebui ASA retrogradată?

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2015 10:42

Fostul șef al arbitrilor, Vasile Avram, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Mită în elicopter".

Potrivit procurorilor, în mai 2011, în timp ce era supervizor la întîlnirea FCM Tg. Mureş - U Cluj, Avram a primit de la omul de afaceri Sorin Ţerbea suma de 19.000 de euro pentru delegarea unor arbitri agreaţi de gruparea ardeleană la meciurile din sezonul 2011-2012.

De asemenea, Avram a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti - Tg. Mureş şi retur, aparatul de zbor fiind pus la dispoziţie de Ţerbea.

Cei de la UEFA așteaptă să studieze dosarul pentru a da drept de participare în cupele europene celor de la ASA. 

Ar trebui ASA să fie pedepsită cu retrogradarea în cazul "Mită în elicopter"?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
mickey13
mickey13  •  17 Aprilie 2015, 13:01
Postat de adriann_ pe 16 Aprilie 2015, 16:06

Bulisor, ia zi tu ce crezi ca urmau sa faca in urmatorul meci cu Steaua jucatorii aia platiti de Becali sa nu piarda cu CFR ? Urmau sa-si dea viata pe teren contra echipei unuia care ii umpluse de bani, nu? =)) Asta este motivul pentru care premierile jucatorilor altor formatii sunt interzise.

Esti patetic! U Cluj, echipa careia erau adresati banii, era pe ultimul loc in Liga1. Era ultima etapa! In plus, "U" avea si o groaza de puncte pana la baremul de 25! A inceput sezonul urmator in Liga a II-a cu penalizare si, probabilitatea de promovare era ca si inexistenta! Evident, nici n-a promovat. In alta ordine de idei, cine-i atat de nebun sa plateasca 1,7 mil de euro pt 6 puncte (pe care le-ar fi obtinut relativ usor) peste 2 campionate? Daca gasesti un raspun (pertinent si logic), ok, daca nu, TACI!

andrei.f
andrei.f  •  17 Aprilie 2015, 10:15

Dacă ne întrebăm dacă ASA trebuie sau nu retrogradată atunci să ne întrebăm dacă aplicăm regulamentele sau nu. FRF nu mai poate pune batista pe ţambal, ASA trebuie retrogradată după precedentul FC Argeş !

adrian1984.
adrian1984.  •  17 Aprilie 2015, 10:00
Postat de Viorel Glodea pe 17 Aprilie 2015, 09:56

Iata ce spune Regulamentul Disciplinar FRF: Articolul 60 – Corupţia/Pariurile sportive/Integritatea competițiilor 1 Persoana care oferă, promite sau acordă un avantaj nejustificat unui organ al FRF/LPF/AJF, unui arbitru, jucător, oficial sau altei persoane care se află sub incidența prezentului regulament, în nume propriu sau al unui terţ, în scopul de a-l determina să încalce statutele şi regulamentele FIFA/UEFA/FRF, sau să favorizeze o persoana sau un club, va fi sancţionată în mod cumulativ: a) cu o penalitate sportivă de la 100.000 la 300.000 de lei; b) cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal şi cu interzicerea accesului pe orice stadion pentru 2 ani; c) retrogradarea primei echipe a clubului în categoria imediat inferioară. Deci, pentru ASA, fosta FCM (schimbare numai de nume, e aceeasi echipa) nu e decat o solutie: RETROGRADAREA!!.....

Dovada legăturii Basescu - Mafia PDL - Burleanu fost consilier prezidential- clubul mafiei PDL Tg Mures? La 12 ore dupa meciul PDL Tg Mures Steaua cand Istvan Kovasc a furat ca un adevarat instrument a lui Traian Basescu, Burleanu la rasplatit pe Kovacs prin avansarea ca nr 2 ecuson FIFA. MAFIE PE FATA BURLEANU -PDL - TARGU MURES.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează